Honor 200 Pro’nun Görselleri Sızdırıldı

Honor 200 Pro

Bu ay içinde piyasaya sürülmesi beklenen Honor 200 Pro’nun sızdırılan yeni görselleri, telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Huawei 200 Lite’yi kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan şirket, önümüzdeki günlerde bu seriye iki yeni model daha ekleyecek. Bu iki modelden biri olacak Honor 200 Pro, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Sızdırılan yeni görselleri, telefonun tasarımını gözler önüne serdi. Görünen o ki Honor 200 Pro, kendisinden önce gelen Honor 100 Pro ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olacak.

Honor 200 ve 200 Pro’nun tam olarak ne zaman tanıtılacağı henüz netlik kazanmamış olsa da bu iki modelin de bu ay bitmeden piyasaya sürülmesi bekleniyor. Daha telefonlar tanıtılmamış olsa da teknik özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmış durumda.

honor 200 pro 2

Daha önce gelen bilgilere göre standart model Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacak. Bildiğiniz gibi yonga seti Snapdragon 8 Gen 3’ün neredeyse aynı performansı sunan düşük maliyetli bir alternatifi olarak görülüyor. Öte yandan Huawei 200 Pro ise Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanacak. Yani anlayacağınız 200 Pro diğer amiral gemisi modellerle yarışırken, standart model de onu sadece bir adım geriden izleyecek.

Her iki telefonun da bu ay içinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. O yüzden önümüzdeki günlerde diğer özelliklere dair de yeni detayların ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Xbox Game Pass’in Geliri Beklentileri Karşılamıyor