Resident Evil 2 Remake, iOS ve Mac’e Geliyor

resident evil 2

Apple oyun alanında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Resident Evil 2 Remake, bu yıl bitmeden iPhone, iPad ve Maclere gelmiş olacak.

Akıllı telefonların bugün artık donanımsal olarak PC’lerle yarışacak kadar güçlü hale gelmiş olması, bu mobil cihazların yapabileceklerini de apayrı bir boyuta taşıdı. Öyle ki bugün artık pek çok AAA oyun bile bu cihazlarda oynanabiliyor. Özellikle Apple, son dönemde bu konuda önemli adımlar atıyor.

Geçtiğimiz yıl iPhone 15 Pro’yu piyasaya sürerken, bu telefonun Assassin’s Creed Mirage, Resident Evil Village, Resident Evil Remake’i ve Death Stranding gibi oyunları çalıştıracağını duyuran Apple, böylece bu alanda önemli bir adım atmış oldu. Şimdi iPhone 16 serisiyle de bu atılımı sürdüren şirket, iOS ve Mac’te oynanabilen oyunlara yakında dikkat çekici bir yapım daha ekleyecek. Beğeniyle karşılanan Resident Evil 2 Remake, iOS ve Mac cihazlara geliyor.

resident evil 2 remake

2019 yılında çıkan Resident Evil 2 Remake’i, orijinal oyuna sadık kalarak oyunu günümüz standartlarına uygun hale getirerek serisinin hayranlarını epey memnun etti. Bu sayede büyük başarı yakalayan oyun, çıkışının üzerinden beş yıl geçmiş olmasına rağmen hala cazibesini koruyor. Bu yüzden şimdi bu oyunun iOS ve Mac’e gelecek olması, pek çok Apple kullanıcısı tarafından sevinçle karşılanacaktır.

Resident Evil 2 Remake’in App Store’a ne zaman ekleneceği henüz açıklanmadı. Ancak oyunun iOS ve Mac versiyonlarının bu yıl bitmeden çıkmış olacağı açıklandı.

GeForce Now’a Ekim Ayında 22 Yeni Oyun Eklenecek