Honor Magic V Flip’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Honor Magic V Flip

Honor, dikine katlanan ilk katlanabilir telefonu Honor Magic V Flip’in tanıtım tarihini açıkladı. Ayrıca telefonun yeni görsellerini paylaştı.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon dünyasındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. 2023’te çok sayıda yeni telefon piyasaya süren şirket, 2024’ü de dolu dolu geçiriyor. Daha geçtiğimiz hafta Honor 200 serisini piyasaya süren şirket, şimdi de yeni katlanabilir telefonunun çıkışına hazırlanıyor.

Hatırlarsanız Honor Magic V Flip, dün Çin’in 3C kurumundan sertifika alırken görülmüş, bu sayede telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmıştı. Bu sızıntıdan bir gün sonra Magic V Flip bu kez yeni bir haberle gündemde. Bu kez de telefonun çıkış tarihi belli oldu. Öte yandan bu bilgiyle birlikte telefonun tasarımını daha net bir şekilde gösteren yeni görselleri de paylaşıldı.

Honor, dikine katlanan ilk katlanabilir telefonu olan Magic V Flip’i 13 Haziran’da Şanghay’da gerçekleşecek Technology Fashion Show etkinliğinde resmi olarak tanıtacak.

Honor Magic V Flip 4

3C veri tabanında yer alan bilgilere göre Honor Magic V Flip, 66 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Telefonun batarya kapasitesi henüz netlik kazanmadı. Ancak gelen bilgiler, telefonun 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını söylüyor.

Magic V Flip’in doğrudan Honor tarafından paylaşılan yeni görselleri, telefonun tasarımını net bir şekilde gözler önüne seriyor. Daha önce gelen bilgilerde, Magic V Flip’in bir premium bir de bütçe dostu versiyonu olacağını söylüyordu. Ancak Honor şu ana kadar bu konuda bir açıklama yapmadı.

Realme GT 6’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu