Honor 100 serisi 23 Kasım’da tanıtılacak

Honor 100 Pro

Merakla beklenen Honor 100 serisinin tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Honor 100 ve 100 Pro, 23 Kasım’da resmen tanıtılacak.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. Farklı akıllı telefon serilerini kullanıcılarla buluşturmaya devam eden şirket, çok yakında ana akıllı telefon serisine iki yeni model ekleyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Honor 100 ve 100 Pro, önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılacak.

Merakla beklenen bu iki telefonun tanıtım tarihi, Honor tarafından nihayet resmi olarak açıklandı. Çinli telefon üreticisinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı tanıtım afişleri, bu iki telefonun 23 Kasım’da düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacağını gösterdi.

Honor 100

Honor 100 ve 100 Pro henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da bugüne kadar gelen sızıntılar sayesinde her iki telefonun da teknik özelliklerine dair bazı bilgiler ortaya çıkmış durumda. Honor’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak.

Daha önce gelen bilgilere göre Honor 100 Pro, AMOLED bir ekrana sahip olacak. 1224 x 2700 piksel çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Bu ekranın üst orta kısmında yer alacak nokta şeklindeki delikte yer alacak selfie kamerasının Honor 90’a kıyasla daha iyi olacağı söyleniyor. Ancak kaç megapiksel olacağı gibi detaylar şimdilik netleşmiş değil. Hatırlarsanız Honor 90 Pro, 50 megapiksellik bir selfie kamerasına sahipti. O yüzden halefinden de en az bu ölçekte bir selfie kamerası bekleyebiliriz. Her iki telefonunda arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik OIS destekli lensler olacak.

Samsung Galaxy A15 5G performans testinde görüldü