Nisan ayında tanıtılacak akıllı telefon modelleri!

akıllı telefon

Nisan ayında tanıtılacak akıllı telefon modelleri ile karşınızdayız. İşte tanıtılacak olan telefonlar ve dikkat çeken özellikleri.

Nisan ayında tanıtılacak akıllı telefon modelleri neler?  Coronavirüs nedeniyle akıllı telefon üreticileri üretimlerini kısıtlamak zorunda kaldılar ancak tanıtımlarını ertelemiyorlar. Aşağıda bu ay karşımıza çıkacak amiral gemisi modelleri ve diğer orta alt seviye modelleri listeledik. İşte bu ay piyasaya sürülecek akıllı telefonlar.

Oppo Reno Ace 2

En üst seviye amiral gemileri X2 ve X2 Pro’yu tanıttıktan sonra Oppo, 2020 uygun fiyatlı amiral gemisini tanıtmaya hazırlanıyor. Reno Ace 2’den bahsediyoruz: Başkan Vekili Brian Shen, telefonun 13 Nisan’da resmi olarak geleceğini doğruladı. TENAA listesi sayesinde özelliklerin çoğu zaten açıklandı. Çinli kuruma göre Oppo Reno Ace 2, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe ve 20: 9 en boy oranına sahip 6,5 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Ön kısımda 16 MP çözünürlüğünde delikli bir ekran olacak. Arka tarafta, 48 MP ana kamera, 8 MP lens ve iki adet 2 MP sensör içeren dört kameralı bir kurulum olacak. Sensörler, sağında çift LED flaş bulunan yuvarlak bir hazne bulunuyor.Gövdenin altında 2.8 GHz sekiz çekirdekli işlemci olacak, büyük olasılıkla Snapdragon 865 ve 12 GB RAM ile 128GB veya 256 GB dahili depolama alanı yer alacak. Renk çeşitleri siyah, mavi ve mor olacak.

Oppo Reno Ace 2

OnePlus 8 ve 8 Pro

OnePlus 8 serisi 14 Nisan Salı günü resmi olarak duyurulacak. Etkinlik canlı olarak yayınlanacak ve şirket tarafından duyurulduğu üzere öğleden önce 11’de başlayacak. OnePlus, yeni serinin en az iki varyantını tanıtacak: OnePlus 8 ve 8 Pro. Ancak raporlara göre, şirket OnePlus Z adında daha uygun fiyatlı bir varyasyon da tanıtabilir. Hem OnePlus 8 hem de 8 Pro’nun 5G bağlantısını destekleyen Snapdragon 865 yonga setine sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonlar LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 dahili depolama alanının yanı sıra MEMC teknolojisi ile gelecekler. Telefonlar sırasıyla 90Hz ve 120 Hz AMOLED ekrana sahip olacaklar. Standart sürüm 1080p çözünürlük sunarken, Pro sürümü Quad HD + ile gelecek. Teknik özellikler arasında ters kablosuz şarj ve 30x’e kadar dijital zoom’a sahip bir kamera bölümü de olacak.

OnePlus 8

Honor 30 ve 30 Pro

OnePlus 8 akıllı telefon serisinin lansmanından bir gün sonra, 15 Nisan’da başka bir marka yeni amiral gemilerini tanıtacak: Honor. Huawei tarafından başarıya ulaşan marka, Honor 30 ve 30 Pro’dan oluşan yeni Honor 30 serisini tanıtacak. Geçen ay, şirket aynı zamanda yeni Kirin 820 5G yongaseti ile donatılmış ilk akıllı telefon olan uygun fiyatlı Honor 30S’yi piyasaya sürdü. Honor 30 ve 30 Pro muhtemelen Kirin 990 5G yonga seti ile donatılacak. Dizilim dört renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek: pembe, mavi, gümüş ve mor. Söylentilere göre, 50 MP Sony IMX700 ana sensörün yanında, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 3x optik zoomlu 8 Megapiksel telefoto kamera olacak. Ayrıca 90 Hz yenileme hızına sahip çift delikli bir ekran bekliyoruz.

Honor 30 Pro

iPhone SE 2020

15 Nisan’da bir Apple telefonu Honor 30 serisi için oluşması beklenen dikkati kendi üzerine çekebilir. En son raporlara göre bir kez daha iPhone SE olarak adlandırılacak yeni uygun fiyatlı iPhone’dan bahsediyoruz. (2020 sürümü). Apple’ın çevrimiçi mağazasında listelenen bir ekran koruyucu, iPhone SE takma adını doğruladı. Görünüşe göre yeni iPhone, 4.7 inç ekrana sahip olacak. Telefonun bu ön paneli iPhone 7 ve 8 de yer alan ön panelden başkası değil. Telefonun gövdesinde Apple A13 Bionic işlemci ve 256 GB’a kadar dahili depolama alanı yer alıyor. Ayrıca raflara üç renk çeşidinde sürülmesi bekleniyor: siyah, beyaz ve kırmızı.

Apple iPhone SE 2020

Huawei Nova 7 series

Hala resmi bir onay yok, ancak Huawei Nova 7 akıllı telefon modellerinin 23 Nisan’da tanıtılması bekleniyor. Huawei Nova 7 serisinin üç cihaz içermesi bekleniyor: Nova 7 5G, Nova 7 Pro 5G ve Nova 7 SE 5G. Üç varyantın üç farklı işlemci tarafından desteklendiği söyleniyor: Sırasıyla Kirin 985, Kirin 990 ve Kirin 820. Nova 7 SE, 282 $ ve 423 $ arasında fiyat etiketi alabilir.

Huawei Nova 7 Pro

Meizu 17

Meizu 17. yılını yeni bir amiral gemisini tanıtarak kutlayacak: Meizu 17. Şirket, telefonun Nisan ayında piyasaya sürüleceğini açıkladı, ancak hala kesin bir tarihimiz yok. Telefonun Full HD + çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı destekleyen OLED ekran ile geleceği söyleniyor. Akıllı telefon modelinin LPPDR5 RAM ve UFS 3.0 dahili depolama ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile geleceği söyleniyor. Arka tarafta, 64 MP ana kameranın yanında, 8 MP ultra geniş açılı sensör, 5 MP telefoto lens ve 2 MP derinlik sensörü yer alacak. Yani Meizu 17 akıllı telefon modelinde dört kameralı bir kurulum görmeyi bekliyoruz. Stereo hoparlörler, WiFi 6, NFC ve 30W hızlı şarjlı 4500 mAh pil de beklenen diğer özellikler. Tüm akıllı telefonlar 563 dolardan başlayan ​​fiyatı ile satılacak.

Meizu 17 akıllı telefon

Honor Play 4T and 4T Pro

Yukarıda listelenen diğer cihazların aksine, 4T serisi akıllı telefon modelleri amiral gemisi özelliğine sahip değiller. Honor Play 4T ve 4T Pro, 9 Nisan’da resmiyet kazanacak. Çin’deki tanınmış perakendecilerin bazıları rezervasyon almaya başladı. Honor Play 4T Pro’nun, TENAA tarafından sızdırılan özelliklerine göre akıllı telefon Full HD + çözünürlüğe sahip 6.3 inç AMOLED ekranla gelecek. 6 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip Kirin 810 yonga setini kullanacak. Arka tarafta, 48 MP ana kamerayla birlikte üçlü kamera yapısı bulunurken, batarya olarak 4000 mAh kapasiteye sahip bir pil tercih edilecek.

Türkiye corona virüsü vaka sayısı – 3 Nisan 2020

Honor Play 4T

Realme Narzo 10 and 10A 

Realme, 26 Mart’ta Hindistan’daki yeni Narzo serisinin resmi lansmanını planlamıştı, ancak lansmandan bir gün önce CEO Madhav Sheth, lansmanın ülke çapında açıklanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Yasak açıkça Coronavirus salgını ile ilgili. Narzo serisi Nisan ayında piyasaya sürülebilir, ancak henüz hiçbir şey açıklanmadı. Realme Narzo 10 ve 10A yeni telefonlar olmayacak. Elde edilen bilgilere göre akıllı telefon modelleri sadece diğer pazarlarda Realme C3 ve 6i olarak bilinen cihazların yeniden modellenmiş versiyonları olacak.

Narzo