Honor 200’nun Yonga Seti Farklı Olabilir

Honor 200 Pro

27 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılması beklenen Honor 200, daha önce iddia edildiği gibi Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanmayabilir.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon dünyasındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. 2023’te Huawei ile kıyasıya bir rekabete girerek Çin pazarında zirveye oynayan şirket, 2024’e de hızlı başladı. Honor 200 Lite’yi kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan şirket, çok yakında bu seriye iki yeni model daha ekleyecek. Merakla beklenen Honor 200 ve 200 Pro’nun 27 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Biz bu tanıtım etkinliği için gün sayarken, telefonlara dair yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Son olarak da her iki telefonun da yonga setlerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Honor 200 2 1

Hatırlarsanız daha önce gelen bilgilerde Honor 200’ün Snapdragon 8s Gen 2 yonga setini, Pro modelinin ise Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanacağı söyleniyordu. Yeni gelen haber ise bu bilgilerin doğru olmadığını söylüyor. Pro modeli iddia edildiği gibi Snadpragon 8 Gen 3’ten güç alacak. Ancak standart modelin yonga seti Snapdragon 8s Gen 3 olmayacak. Bunun yerine telefonun Snapdragon 7 Gen 3’ün Enhanced Version adlı yeni bir versiyonunu kullanacağı söyleniyor. Şu anda piyasada böyle bir yonga seti bulunmuyor. Ancak Qualcomm ile Honor bu telefon için Snapdragon 7 Gen 3’nin biraz daha gelişmiş bir versiyonunu hazırlamış olabilir. Yine bu yeni iddiaya temkinli yaklaşmakta fayda var.

Copilot+ PC Tanıtıldı: Windows Bilgisayarlarda Yapay Zeka Dönemi Başlıyor