Samsung Galaxy A15 5G performans testinde görüldü

Samsung Galaxy A15

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonu Samsung Galaxy A15’in bu kez de 5G versiyonu Geekbench testine sokuldu.

Orta segment ve giriş seviyesinde de dikkat çekici telefonları kullanıcılarla buluşturmaya devam eden Samsung, çok yakında orta segment telefonlarına yeni modeller ekleyecek. Bu modellerden biri de son günlerde üst üste sızıntılara konu olan Samsung Galaxy A15 olacak. Hatırlarsanız Galaxy A15’in 4G versiyonu geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testinde görülmüştü. Ancak telefonun satışa sunulacak tek versiyonu bu olmayacak. Çünkü Galaxy A15’in bir de 5G versiyonu geliyor. İşte bu 5G versiyon da dün Geekbench performans testinde görüldü. Bu sayede telefonun bazı temel özellikleri de netlik kazanmış oldu.

Samsung Galaxy A15 2

Samsung Galaxy A15’in 4G versiyonu geçtiğimiz hafta Geekbench’te görüldüğünde telefonun yonga setine dair bazı detaylar ortaya çıkmış ancak bu yonga setinin tam olarak hangisi olduğu anlaşılmamıştı. Telefonun 5G versiyonu içinse aynı şey geçerli değil. Çünkü Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, Galaxy A15 5G’nin Dimensity 6100+ yonga setinden güç alacağını gösteriyor.

Galaxy A15, 6.4 inçlik Infinity-U ekranla geliyor. Daha önce sızdırılan görsellerde telefonun öncülüne göre daha keskin hatlara sahip olduğu görülüyor. Telefonun sağ tarafında bulunan güç tuşu, aynı zamanda parmak izi sensörü olarak da görev görüyor. Telefonun sol tarafında ise SIM kart girişi bulunuyor. Alt tarafa geldiğimizde bizi USB-C girişi, mikrofon, hoparlör ve 3.5mm kulaklık girişi karşılıyor. Üst tarafta bir mikrofon daha bulunuyor.

Marvel’ın yüzü gülmüyor; The Marvels da beğenilmedi