Biri Pokemon Go gibi diğeri de RPG olmak üzere iki Harry Potter oyunu geliyor

po1

Yayıncı Warner Bros., tüm dünyada büyük yankı uyandıran Harry Potter evrenini yeni oyunlarla genişletmek için bir süredir harıl harıl çalışıyor.

Hatırlarsanız Warner Bros., ilk olarak Harry Potter: Wizards Unite’i duyurmuştu. Oyunun arkasındaki geliştirici ekip oldukça tanıdık. Pokemon Go’yu hazırlayarak büyük bir çılgınlığın fitilini ateşleyen Niantic Labs, şu an bu oyunun üzerinde çalışıyor.

Wizards Unite’ın yapısı Pokemon Go ile benzerlikler gösterecek. Yine kamera yardımıyla hareket edeceğiz. Gerçek dünyadaki birçok lokasyonu keşfedebilecek, çeşitli düellolara katılarak bölgemizi koruyabilecek, daha güçlü bir büyücü olma yolunda ilerleyebileceğiz.

Biri Pokemon Go gibi diğeri de RPG olmak üzere iki Harry Potter oyunu geliyor

Bu oyunun Android ve iOS işletim sistemli telefonlar için 2018 yılında çıkması bekleniyor. Şimdi de gelelim diğer oyuna.

Warner Bros.’un üzerinde uğraştığı diğer Harry Potter oyunu ise RPG türündeki Hogwarts Mystery. Yine Android ve iOS platformları için hazırlanan oyunda, kendi karakterinizi sıfırdan yaratarak Hogwarts’taki birçok derse katılacak, büyüler ve iksirler üzerine yeni şeyler öğrenerek en iyi büyücülerden bir tanesi olmak için mücadele edeceksiniz.

İki oyunun da henüz net çıkış tarihleri bilinmiyor.

Samsung, Galaxy S9’u erken bekleyenlere farklı bir sürpriz yapabilir