Hogwarts Legacy fiyatı ile şok etkisi yarattı

1 3

Oyun dünyasının merakla beklenen isimlerinden biri olan Hogwarts Legacy’nin ön sipariş fiyatını görenler, “bu kadar da olmaz” demekten kendilerini alamıyor.

Hogwarts Legacy fiyatı ile şok etkisi yarattı. Fiyatların artmasına artık neredeyse hepimiz alıştık. Durum artık öyle bir hale geldi ki, bir hafta önce 100-TL karşılığında satın aldığımız bir ürün için, bir hafta sonra 150-TL talep edildiğinde bile “acaba bir yanlışlık mı oldu” diye düşünme ihtiyacı hissetmiyoruz. Ancak yine de bazı fiyatlar gerçekten hala bu kadar da olmaz dedirtebiliyor. Tıpkı yakın zamanda satışa sunulması beklenen Howarts Legacy oyununun Epic Games’deki ön sipariş fiyatı gibi.

po1

Avalanche Software tarafından geliştirilen ve yayıncılığı da Warner Bros. Games tarafından üstlenilen Hogwarts Legacy, Harry Potter hayranlarının hayallerini kurduğu RPG türünde bir oyun.

harry potter

Hogwarts Legacy fiyatı ile şok etkisi yarattı

Açık dünya modeliyle geliştirilen bu oyunda oyunseverler isterlerse kötü bir cadı isterlerse de iyilik meleği bir büyücü olmayı seçebilecek ve bu uğurda girişilmesi gereken maceralara korkusuzca dalabilecekler. Ancak ufak bir sorun var.

1 3

Epic Games’te ön siparişe açılan oyunun fiyatı tam 9.999-TL olarak görülüyor. Bu bir oyun için ülkemizde talep edilen en yüksek meblağ olabilir. Ancak oyunun ABD’deki Steam fiyatının 59,90 dolar olduğu düşünüldüğünde büyük ihtimalle bu fiyat, oyunun gerçek satış bedeli belirlenene kadar öylesine yazılmış bir tutardır. Yani umalım ki bizim söylediğimiz gibi olsun. Yoksa bu fiyata bu oyun alınacağına, tüm zamlara ve yükselen maliyetlere rağmen hala orta sınıf bir bilgisayar almak çok daha mantıklı olacaktır.

House of the Dragon 2. sezon onayını aldı