Hogwarts Legacy Yeni İçeriklerle Yenileniyor

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy: Definitive Edition geliyor. Sevilen oyununun bu yeni versiyonunda, toplamı 10-15 saati bulacak yeni görevler, yeni içerikler olacak.

Harry Potter’ın büyülü evreninde geçen Hogwarts Legacy oyunu, geçtiğimiz yıl oyunseverlerle buluştu ve büyük ilgiyle karşılandı. 2023 gibi oyun dünyası için dolu dolu geçen bir yılda çıkmış olmasına rağmen rakiplerini gölgede bırakmayı başaran Hogwarts Legacy, 2023’ün en çok satan oyunlarından biri oldu. Bu da bir devam oyununun önünü açtı. Nitekim geçtiğimiz yılın sonunda gelen haberler, Hogwarts Legacy 2 için çalışmaların başladığını gösterdi.

Ancak görünen o ki Warner Bros. Games sadece devam oyunu üzerinde çalışmıyor; aynı zamanda ilk oyununun yenilenmiş bir versiyonunu da hazırlıyor. Insider Games tarafından paylaşılan bilgilere göre Warner Bros. Games, Hogwarts Legacy: Definitive Edition üzerinde çalışmaya başlamış. Adından da anlaşılacağı üzere bu yeni sürüm oyunun yenilenmiş bir versiyonu olacak. Şu ana kadar yayınlanan tüm güncellemeleri ve ek içerikleri barındıracak olan Definitive Edition’da orijinal versiyonda olmayan yeni içerikler ve yeni hikâyeler de olacak.

Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da Insider Games, bu yeni versiyonda 10-15 saatlik yeni içerik olacağını söylüyor. Bu da bunun gerçekten kayda değer bir DLC olacağını gösteriyor. Çünkü bugün kendisi 10 saat sürmeyen oyunlar var. Hal böyleyken stüdyonun 10-15 saatlik ek oynanış sunan bir DLC çıkaracak olması Hogwarts Legacy satışlarını yeniden canlandırabilir. Tabii bu DLC’nin bu kadar büyük olması fiyatını da merak ettiriyor. Çünkü son olarak Elden Ring’in Shadow of the Erdtree DLC’sinde de gördüğümüz gibi artık ek paketler de neredeyse yeni oyun fiyatına çıkabiliyor.

GeForce Now’a Ekim Ayında 22 Yeni Oyun Eklenecek