Hogwarts Legacy’yi modlayıp multiplayer yaptılar

Hogwarts Legacy

Skyrim için hazırladıkları modlar ile tanınan ekip, daha beş gün önce çıkan Hogwarts Legacy için de şimdiden bir multiplayer modu yaptı.

Son dönemin en heyecanla beklenen oyunlarından biri olan Hogwarts Legacy, bu hafta oyun severlerle buluştu. Birkaç kez ertelendikten sonra nihayet 10 Şubat’ta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e gelen oyun, özellikle Harry Potter hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Çıktıktan sonra Steam’de en çok satanlar listesinin zirvesini kapan oyun, ilk haftasında gördüğü yoğun sayesinde 2023’ün en başarılı oyunlarından biri olmayı garantiledi.

Yüz binlerce oyun severin bir an önce deneyimlemek için adete hücum ettiği bu Harry Potter oyunu, oyunlar için resmi olmayan modlar hazırlayan ekiplerin de dikkatinden kaçmadı. Öyle ki oyunun çıkmasından üzerinden daha bir hafta bile geçmemişken, oyun için kayda değer modlar yayınlanmaya başladı.

Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023'e ertelendi

Bunların başında ise normalde Skyrim oyunları için hazırladıkları modlarla tanınan ekibin elinden çıkan multiplayer modu geliyor. The Together Team adını taşıyan bu mod ekibi, HogWarp adını verdikleri yeni modlarının prototipini gözler önüne seren bir video yayınladı. Bu video, ekibin Hogwarts Legacy’nin çalışan bir multiplayer versiyonunu geliştirmeyi başardığını gösteriyor.

HogWarp’ın güncel sürümü, daha şimdiden The Together Team’in Patreon’daki abonelerine sunulmuş durumda. Bu modun Patreon üyesi olmayanlara ne zaman sunulacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak Patreon’daki sürümü deneyenler tarafından paylaşılan bilgiler, bu mod sayesinde aynı anda sekiz kişinin oyunu birlikte oynayabileceğini gösteriyor.

ABD UFO’lar hakkında açıklama yaptı