House of the Dragon 2. sezon onayını aldı

House of the Dragon

Yayınlanan ilk bölümüyle izlenme rekorları kıran House of the Dragon, şimdiden 2. sezon onayı aldı.

2022’nin belki de en heyecanla beklenen dizisi olan House of the Dragon, geçtiğimiz hafta sonu ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan ve tüm zamanların en başarılı dizileri arasında yer alan Game of Thrones ile aynı evrende geçen dizi, tahmin edildiği gibi izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

HBO Max uygulamasını çökertecek kadar büyük bir ilgiyle karşılanan House of the Dragon, HBO ve HBO Max için reyting rekorları kırarak yolculuğuna muhteşem bir başlangıç yaptı. Aynı anda hem HBO’da hem de HBO Max’te yayınlanan ilk bölüm, yayınlandığı saatte yaklaşık 10 milyon izleyiciye ulaşarak, ilk bölümü en çok izlenen HBO dizisi oldu. Ayrıca HBO Max’te de en çok izlenen dizi haline geldi. Aradan geçen sürede ilk bölümün HBO ve HBO Max’teki toplam izleyici sayısı 20 milyonu geçmiş durumda. Üstelik ilk bölüme gelen yorumlar da son derece olumlu. İlk bölümün ardından oluşan pozitif atmosfer, Game of Thrones’un son sezonunun ağızlarda bıraktığı acı tadı şimdiden silmiş durumda.

İlk bölümün yayınlanmasının ardından ortaya çıkan bu pozitif tablo, Game of Thrones hayranlarını fazlasıyla memnun edecek bir haberi beraberinde getirdi. HBO, daha ilk bölümü yayınlanan House of the Dragon’a, şimdiden 2. sezon onayı verdi.

House of the Dragon

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürüyor ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanıyor.

Dune Awakening oyunu yayınlanan fragmanla duyuruldu