Hogwarts Legacy 2 sesleri yükselmeye başladı

Hogwarts Legacy

Bu hafta güvenilir bir kaynak tarafından paylaşılan duyumlar, Hogwarts Legacy 2 için çalışmaların başladığını ortaya çıkardı.

Harry Potter’ın büyülü evreninde geçen Hogwarts Legacy oyunu, bu yılın başında oyunseverlerle buluştu. Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling’e yöneltilen tepkiler sebebiyle oyuna şüpheyle yaklaşılmış olsa da Hogwarts Legacy bu şüpheleri boşa çıkardı ve son yılların en başarılı oyunlarından birine dönüştü. Uzun süre en çok satanlar listesinde kalmayı başaran oyun, bu sayede Diablo 4 ve Baldur’s Gate 3 gibi zorlu rakiplere bile geçilmedi. Beğeniyle karşılanan oyun böylesine büyük bir başarı yakalayınca, bir devam oyunu hazırlanması da kaçınılmaz oldu.

Şimdiye kadar devam oyunu hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da bu hafta oyun dünyasında Hogwarts Legacy 2 sesleri yükselmeye başladı. Çünkü gelen son söylentiler, Hogwarts Legacy’nin devam oyunu için hazırlıklara başlandığına işaret ediyor.

Hogwarts Legacy 2

Hogwarts Legacy 2’yi gündeme taşıyan iddia MyTimetoShineHello hesabı tarafından ortaya atıldı. Genelde Marvel işleriyle ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan MyTimetoShineHello, oyun dünyasına dair çok fazla paylaşımda bulunan bir isim değil. Ancak genel olarak paylaştığı bilgilerin doğru çıkıyor olması, oyun dünyasına dair bu duyumunun da güvenilir olduğunu düşündürüyor. MyTimetoShineHello, kaynaklarından aldığı bilgiye göre Hogwarts Legacy 2 için çalışmaların başladığını söylüyor.

2023’ün en çok satan oyunu olan Hogwarts Legacy oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanmış olsa da aslında pek çok eksikliği de olan bir oyundu. Harry Potter hayranları Hogwarts ve Harry Potter’ın büyülü evrenini daha detaylı bir şekilde deneyimlemek için pek çok özelliğin yokluğundan şikayet etti. Avalanche Software stüdyosu şimdi bu istekleri de göz önüne alarak ilkinden bile büyük ses getirecek bir devam oyununa imza atabilir. Bu yüzden devam oyunundan beklentiler daha da yüksek. Stüdyonun bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını ise bekleyip göreceğiz. Ancak oyun için çalışmalara başlanmış olması, bu bekleyişin beklediğimizden daha kısa sürebileceğinin habercisi.

Pixel 8 Pro bir kez daha görüldü