Hep zam hep zam olmaz! Bu sefer de indirim geldi!

en ucuz benzinli

Bildiğiniz gibi benzin zam haberleri ile gündemdeydi. Ancak benzine bu sefer zam değil indirim geldi.

Hep zam hep zam olmaz! Bu sefer de indirim geldi! Döviz kurundaki dalgalanma sonrasında benzin fiyatları da şaşırdı. Son bir hafta içerisinde neredeyse her iki günde bir zam haberi ile sarsıldık. Ancak bu seferki haberler oldukça iyi. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan haberimizin detaylarına geçiş yapalım.

Benzine bu sefer indirim geldi

Benzine bu sefer zam değil tam tersine 25 kuruşluk bir indirim yapıldı. Tabii ki de yapılan zamların yanında gelen bu indirim çok da süper bir haber sayılmaz. Ancak yine de hiç yoktan iyidir diyor ve moralimizi yüksek tutmaya gayret ediyoruz.

Benzin fiyatlarına bir zam daha

Hep zam hep zam olmaz! Bu sefer de indirim geldi!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan duyuruya göre indirim 28 Ekim gecesinden itibaren geçerli olacak. Bu indirim sonrasında İstanbul’da benzin fiyatları 8,67 liradan 8,42 liraya, İzmir’de 8,75 liradan 8,50 liraya, Ankara’da 8,74 liradan 8,49 liraya inecek.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda Türk Lirası çok ciddi bir değer kaybı yaşadı. Bunun sonrasında otomobil fiyatlarında ve diğer teknolojik ürünlerin fiyatlarında çeşitli zamların ortaya çıktığını gördük. Bunu diğer çeşitli ürünler takip etti ve hala da ediyor. Umarız fiyat artışlarının önü kesilir ve biz de güzel indirim haberlerini daha fazla paylaşabiliriz.

Huawei geliri 2021’in ilk üç çeyreğinde %32 azaldı