Resident Evil Village ne kadar sattı? İşte yanıtı!

Resident Evil Village 'ı bekleyenlere güzel bir haberimiz var

Capcom, Resident Evil Village’ın satış rakamlarını açıkladı. Serinin 8. ve son oyunu satış rakamları bazın önemli bir barajı daha geride bıraktı.

Resident Evil Village ne kadar sattı? İşte yanıtı! Capcom yeni nesil Resident Evil oyununu PS5’in tanıtım etkinliğinde sahneye çıkarmıştı. Oyun genel anlamda vaat ettikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Resident Evil 7 sonrasında yaşanan olayları konu edinen Resident Evil Village büyük oranda oyun severlerin beğenisini kazanmayı başardı. Peki genel olarak beğenilen bu yapım ne kadar sattı? Capcom geçtiğimiz gün Resident Evil Village’ın satış rakamlarına ilişkin bazı bilgileri takipçileriyle paylaştı.

erherh

Resident Evil Village ne kadar sattı? İşte yanıtı!

Capcom tarafından açıklanan verilere göre, 7 Mayıs’ta PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için eş zamanlı olarak satışa sunulan Resident Evil Village, çıkışının ardından geçen 10 aylık sürede 5 milyonun üzerinde satış yapmayı başardı.

Resident Evil 7 aynı süre içerisinde yaklaşık olarak 4.1 milyonluk satış rakamına ulaşmıştı. Bu açıdan bakıldığında Resident Evil 8’in daha başarılı bir satış performansı sergilediğini söyleyebiliriz. Dip not olarak belirtelim, Resident Evil 7, son olarak 10 milyonluk satış rakamı barajını da aşmıştı.

Bakalım aynı başarı Resident Evil Village’tan da gelecek mi? Bunu zaman gösterecek. Fakat son dönemde çıkan Capcom imzalı oyunların genel anlamda yüksek satış rakamlarına ulaştığı da inkar edemeyeceğimiz bir gerçek.

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu açıkladı