Müjde: Benzin ve motorine bu kez indirim geliyor!

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Brent petrol fiyatlarının düşmesi sonrasında bu gece yakıt fiyatlarında ciddi bir indirim yapılacağı söyleniyor. İşte detaylar.

Müjde: Benzin ve motorine bu kez indirim geliyor! Son dönemlerde sürekli olarak zam haberi verir olduk. Özellikle savaş sebebiyle brent petrol fiyatlarının son 10 yılın zirvesine tırmanması, yakıt fiyatlarını alevlendirmişti. Her gün benzin ve motorine gelen zamları konuşur olduk. Ancak bu sefer haberler iyi. Alınan duyumlara göre bu gece yarısından itibaren benzin ve motorin fiyatlarında indirim yapılacak. İşte detaylar!

Müjde: Benzin ve motorine bu kez indirim geliyor!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 20. güne geldik. Müzakereler devam ederken pazarlık masasından hala barış sesleri yükselmiş değil. Hal böyle olunca da brent petrol son dönemlerin en yüksek seviyesi olan 133 dolara kadar çıkmıştı. Ancak petrol fiyatları Rusya tarafının da tansiyon düşürücü açıklamaları sayesinde şu anda 111,14 dolara kadar geriledi.

benzin

Bu gelişmeler Türkiye’deki yakıt fiyatlarını da yakından ilgilendiriyor. Zira üst üste gelen zamların ardından ilk kez büyük bir indirim bizleri bekliyor. Alınan duyumlara göre bu gece yarısından itibaren benzin ve motorinin litre fiyatlarında ciddi bir indirim yapılacak. Söz konusu güncelleme sayesinde motorin fiyatlarının 20 TL’nin altını görmesi, benzin fiyatlarının ise 19 TL’ye kadar gerilemesi bekleniyor. Umarız dolar kuru ve brent petrol fiyatı denge seviyesine gelir ve bu indirim haberlerini daha çok vermiş oluruz.

Instagram’ın yasaklanma sebebi ortaya çıktı!