HBO, Euphoria için üçüncü sezon onayını verdi

hbo

HBO’nun sevilen dizisi Euphoria 3. Sezon onayı aldı. Rue Bennett hikayesini anlatmaya devam edecek.

HBO Euphoria için üçüncü sezon onayını verdi. HBO’nun cuma günü yaptığı açıklamaya göre, Zendaya’nın başrolde olduğu kışkırtıcı lise draması Euphoria üçüncü sezona başlayacak. Serinin ikinci sezonu şu anda yayınlanıyor ve sekizinci ve son bölümü 27 Şubat’ta planlanıyor.

Zendaya, bağımlılıkla mücadele eden ve babasının ölümünü işleyen bir genç olan Rue Bennett’i canlandırıyor. Rue, lisedeyken kendisinin ve akranlarının hayatlarının melodramını anlatıyor bu genellikle seks, uyuşturucu ve şiddet içeriyor.

Anahtar karakterler arasında Bennett’in en iyi arkadaşı Jules Vaughn rolünde Hunter Schafer ve Rue ile yakın bir ilişkisi olan yerel uyuşturucu satıcısı Fezco rolünde Angus Cloud yer alıyor. Rue ayrıca Maddy Perez (Alexa Demie), Nate Jacobs (Jacob Elordi), Kat Hernandez (Barbie Ferreira) ve Cassie Howard (Sydney Sweeney) gibi diğer sınıf arkadaşlarının hayatlarını da anlatıyor.

hbo1

HBO, Euphoria için üçüncü sezon onayını verdi

Euphoria, HBO için Sam Levinson tarafından yaratılan ve yazılan bir Amerikan genç drama televizyon dizisidir. Dizi, Ron Leshem ve Daphna Levin tarafından yaratılan aynı isimli İsrail televizyon mini dizisine dayanıyor. Euphoria, Haziran 2019’da çıkış yaptı ve pandemi gecikmeli ikinci sezonu geçen ay bir patlama ile geldi. HBO, prömiyerin şu anda platformlarda 14 milyondan fazla izleyiciyle “HBO Max’te şimdiye kadarki en çok izlenen HBO dizisi bölümü” olduğunu söyledi. Bu, bölüm başına ortalama 6,6 milyon izleyiciye ulaşan ilk sezon için izleyicinin iki katından fazla.

Otomobil dünyasında Hyundai sürprizi: Türkiye’de lider olmaya aday