Apple’ın yeni etkinlik tarihi belli oldu

Apple iOS 16 güncellemesi, iOS 16 yeni güncelleme, yeni apple güncelleme, büyük apple güncelleme

Apple’ın planlarına aşina olan kişilerin Bloomberg’e söylediklerine göre Apple, Mart duyuru etkinliğini 8 veya 9 Mart’ta düzenlemeyi planlıyor.

Apple’ın yeni etkinlik tarihi belli oldu. Teknoloji devi Apple’ın, belki de 5G bağlantılı yeni bir iPhone SE modelinin yanı sıra yenilenmiş bir iPad Air ve muhtemelen güncellenmiş Apple silikonlu yenilenmiş bir Mac Mini de dahil olmak üzere yeni bir donanımı Apple severlere duyurması bekleniyor.

Ayrıca Apple’ın iOS 15.4’ü mart ayının ilk yarısında herkese açık olarak yayınlamayı hedeflediği söyleniyor. iOS 15.4 (şu anda genel beta sürümünde), kullanıcı maskesi takarken Face ID kullanan iPhone’ların kilidinin açılmasına, ayrıca Evrensel Kontrol ve yeni bir emoji setine izin verecek.

Apple App Store uygulamaları ile ilgili yeni gelişme

Apple’ın yeni etkinlik tarihi belli oldu

Apple’ın yaklaşan etkinliği için güncellenmiş bir iPhone SE‘nin güncellenmiş kameralar, yeni bir yonga seti ve 5G bağlantısı ile mevcut SE (2020) ile aynı görünüme sahip olması bekleniyor. Biri A15 Bionic yonga seti, 5G bağlantısı ve 10,9 inç ekrana sahip yenilenmiş bir iPad çalışıyor. Mac Mini, M1 Pro ve M1 Max ve hatta M2 gibi daha fazla Apple silikon seçeneğiyle yenilenmiş bir model olabilir.

Apple’ın yapmayı planladığı lansman etkinliğine yaklaşık bir ay olmasına rağmen, kaynaklar üretim gecikmeleri nedeniyle etkinliğin ertelenebileceğini öne sürüyor. Her iki durumda da etkinlik büyük olasılıkla yüksek prodüksiyonlu, önceden kaydedilmiş bir formatta ve canlı olarak yayınlanacak.

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor