Hasan Can Kaya ile Aykut Elmas arasında büyük tartışma yaşandı

Exxen'de en çok izlenen yapım

Türkiye’nin en başarılı komedyenleri arasında gösterilen Hasan Can Kaya ile Aykut elmas birbirine girdi. Peki ne oldu daha bu iki fenomen böylesine büyük bir tartışmaya gerek duydu.

Sosyal medya platformlarını takip ediyorsanız muhtemelen Hasan Can Kaya ile Aykut Elmas isimleri size pek uzak gelmeyecektir. Özellikle son dönemlerde Hasan Can Kaya kendisini daha fazla gösterdi. Exxen platformu ile TV dünyasında kendisine daha fazla yer bulan ünlü komedyen bu sefer yeni bir tartışmada boy gösterdi.

Aykut Elmas yine sosyal medya takipçileri tarafından en fazla ilgi gören kişilerden birisi. Özellikle sosyal medya platformları için ürettiği kısa videolar ona büyük bir şöhret kazandırdı. Asıl gündeme oturmasını sağlayan konu ise attığı bir tweet oldu.

Aykut Elmas ne paylaşmıştı?

Sosyal medya fenomeni Elmas tarafından yapılan paylaşımda, “Bir stand-up keşfettim, seyircileri espri yapıyor. İlginç” ifadeleri yer alıyordu. Onun böyle bir açıklama yapması birçok kişi tarafından tepki ile karşılandı. Son olarak Hasan Can Kaya bir açıklama yaptı.

Hasan Can Kaya ile Aykut
Açıklaması gerçekten de görebileceğiniz en uzun açıklamalardan birisiydi. Kendisi bu paylaşımında Aykut Elmas’ı troll olarak tanımladı. Aykut Elmas’ı birebir tanımıyorum. ‘Bir stand up keşfi twitini gördüm. Beni kastettiğini sanmıyorum. Çünkü Konuşanlar stand up değil, talk show. Aradaki farkı bildiğini düşünüyorum. Dolayısıyla o konuyla ilgili yorum yapmayacağım. Muhattabı ben değilim” ifadelerine yer verdi.

Hasan Can Kaya Konuşanlar programı Acun Ilıcalı ile anlaştı işte detaylar

İkili arasındaki bu tartışmaların biraz daha uzaması bekleniyor. Peki siz açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.