Hasan Can Kaya Konuşanlar programı Acun Ilıcalı ile anlaştı işte detaylar

Exxen'de en çok izlenen yapım

Türkiye’de özellikle de pandemi ile birlikte popüler olmaya başlayan Hasan Can Kaya Konuşanlar programı, Acun Ilıcalı tarafından yakından takip ediliyor. Acun, ona ilginç bir teklif götürdü.

YouTube platformu üzerinden milyonlarca kişinin izlediği Hasan Can Kaya Konuşanlar programı, yeni bir haberle geldi. Talk show programı olarak bilinen Konuşanlar konsepti, son zamanlarda çok fazla kişi tarafından takip ediliyor. Bu programda seyircilerden bazıları sahneye davet ediliyor ve hepsi de hikayelerini anlatıyor.

Tahtaya “konuşanlar” listesi yazılıyor ve bu listede seyircilerin isimleri yer alıyor. Anlatılan hikayelerde kim daha komik ve tuhaf bir anıya sahipse onun isminin yanına çarpı atılıyor.

Konuşanlar programı Exxen platformu içerisinde yer alacak

Konuşanlar programı, eski bir yapım değil ve henüz hiçbir TV kanalı üzerinden de yayınlanmadı. Hasan Can Kaya ise henüz bu alanda bilinen bir isim değil. Komedyen olarak onu tanıyan çok az isim var.

Hasan Can Kaya Konuşanlar

Bu konsepti, okulda isminin sürekli tahtaya yazılmasından aldığını söyleyen Hasan Can Kaya, bunu tersine çevirdi. Mevcut eğitim sisteminin resmi olmayan bir parçası olarak bilinen “tahtaya konuşanları yazma” eylemi komedi dünyasının malzemesi oldu.

Bugünlerde YouTube platformu, birçok kişinin tanınmasını ve programlarda yer almasını sağlıyor. Acun Ilıcalı gibi medya sahipleri ise bu tür kişilere kendi platformlarında yer veriyor. Exxen platformunda bu program dışında başka hangilerinin yer alacağı henüz net olarak bilinmiyor. Sizce Exxen’de başka hangi programlar yer almalı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.