Selfy Mannequin Challenge akımına uydu

Mannequin Challenge

Türk Telekom’un yeni gençlik markası Selfy, sosyal medyada hızla yayılan ve günlük hayatın donmasını anlatan  Mannequin Challenge  akımına uydu.

Sosyal medya fenomenlerinin de içinde yer aldığı bir video ile bu akıma katılan Selfy, aynı zamanda sosyal medya üzerinden de bir yarışma başlattı. Gençler, çektikleri Mannequin Challenge videolarını #SelfyChallenge etiketiyle 10 Aralık tarihine kadar Instagram hesaplarında paylaştıklarında iPhone 7 kazanma şansı yakalayacak.

Selfy’lilerin eğlenceli, dinamik ve zengin dünyasını yansıtan videoda, sosyal medya fenomenleri Halil Söyletmez, Kemal Ekşioğlu, Damla Can ve Aykut Elmas da yer aldı.

5 Selfy’li iPhone 7 sahibi olacak

Selfy’lilerin dünyasını anlatan video ile “Mannequin Challenge” akımına dahil olan Selfy, bir de sosyal medya yarışması başlattı. Buna göre Selfy’liler, çektikleri Mannequin Challenge videolarını sosyal medyada paylaştıklarında iPhone 7 kazanma şansı yakalayacak. Türk Telekom’un gençlik markası Selfy’nin başlattığı sosyal medya yarışmasına katılmak isteyenlerin 10 Aralık 2016 tarihine kadar çektikleri “Mannequin Challenge” videolarını #SelfyChallenge etiketiyle Instagram hesaplarında paylaşmaları gerekiyor.

Google Play’a Yönelik Zararlılar, Büyük Sıkıntı!