Quidditch odaklı yeni bir Harry Potter oyunu geliyor

yeni Harry Potter oyunu

Hogwarts Legacy’nin ardından bir Harry Potter oyunu daha geliyor. Quidditch odaklı multiplayer oyunu Harry Potter: Quidditch Champions resmen duyuruldu.

Uzun süredir heyecanla beklenen yeni Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy, 7 Şubat’ta oyun severlerle buluştu ve büyük ilgi  gördü. Oyun severler tarafından beğeniyle karşılanan Hogwarts Legacy, son dönemin en başarılı oyunlarından biri oldu. Harry Potter franchise’ının potansiyelini bir kez daha gözler önüne seren Hogwarts Legacy, yeni Harry Potter projelerinin de önünü açtı. Sayıları hızla artan Harry Potter projelerine dün bir yenisi daha eklendi. Görünen o ki bu yıl çıkan tek Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy olmayacak.

Bildiğiniz gibi Hogwarts Legacy’de oyun severlerin eksik olarak gördüğü en önemli şeylerden biri de Quidditch maçlarıydı. Harry Potter’ın büyülü evreninde geçen bu açık dünya oyunda Quidditch sahaları bulunsa da Quidditch maçları yapma gibi bir özellik bulunmuyordu. Bu da Harry Potter hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak bu yıl oyun severlerle buluşacak olan Harry Potter: Quidditch Champions ile birlikte bu oyun severler nihayet isteklerine kavuşacaklar.

Harry Potter Quidditch Champions

Battle royale tarzı bir multiplayer oyunu olan Harry Potter: Quidditch Champions, dün Warner Bros. stüdyosu tarafından resmen duyuruldu. Stüdyo, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla, yeni Harry Potter oyununun çok yakında oyun severlerle buluşacağını duyurdu. Öyle ki oyunun resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunan bazı oyun severler, hemen şimdi oyunu test etme şansına erişecekler. Oyunun sınırlı sayıda da olsa oyuncuların erişimine açılmış olması, elimizde oynanabilir bir oyun olduğunu gösteriyor. Bu da çıkışın bu yıl gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.

Yıllardır hazırlık aşamasında olduğu söylenen Harry Potter: Quidditch Champions hem PC’ye hem de konsollara gelecek. Ancak oyunun konsollara gelişi PC’ye çıkışından biraz daha sonra gerçekleşebilir.

Yapay zeka nükleer felaket boyutunda bir yıkıma sebep olabilir