Harley Quinn filmi hakkında ilk detaylar

Harley Quinn

2016’da vizyona giren Suicide Squad filminde Harley Quinn karakterine hayat veren Margot Robbie adeta filmin yıldızı haline gelmişti. Filmi izleyenlerden de tam not olan Robbie, bu performansının ardından solo bir film için teklif aldı. Nitekim Warner Bros ve DC işbirliğinde çekilecek olan solo filmin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Harley Quinn beyaz perdeye geri dönüyor

Aslında Suicide Squad, Harley Quinn’in beyaz perdede gözüktüğü ilk film değildi. Keza geçmişte yayınlanan pek çok Batman filminde de Quinn’i ekranlarda görmüştük. Fakat Margot Robbie’nin hayat verdiği ve yeniden yorumlanan Quinn karakteri adeta süper kahraman fanları için milat oldu.

Normal şartlarda Quinn kötü bir karakter olmasına karşın, seksi duruşu ve özgüveni ile seyircinin kalbini çalmayı başardı.

Seyirciden gelen bu tepkiyi görmezden gelmeyen Warner Bros ve DC Comics, Quinn’in hikayesini anlatacak olan solo bir film yapma kararı almıştı. Çekimlerine en geç 2019’un ilk çeyreğinde başlanacak olan filmin yönetmeni de büyük ölçüde belli oldu.

Sinema dünyasının önemli isimlerinden biri olan Cathy Yann’ın Harley Quinn filminde yönetmen koltuğunda oturacağı belirtildi. Açıkçası popüler bir kadın karakter için, popüler bir kadın yönetmen seçmen mantıklı bir hamle gibi görünüyor.

Henüz DC ve Warner Bros filmin tam adını açıklamış değiller. Fakat yeni Batman filminin ismi için uzun bir süre bekleyip ardından filmin “The Batman” ismi ile vizyona gireceğini söyleyen ekipten çok da birşey beklememek gerekiyor.

Nasıl Youtuber olunur?