Suicide Squad animesi merak uyandırdı

Suicide Squad animesi

Attack on Titan ekibinin hazırladığı Suicide Squad animesi, yayınlanan ilk fragmanıyla DC hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Çizgi roman devi DC sinema tarafında bir türlü istediği başarıyı yakalayamıyor olsa da söz konusu diziler ve animasyon olduğunda karşımıza farklı bir tablo çıkıyor. Peacemaker ve Harley Quinn gibi DC uyarlamaları oldukça başarılı işler olarak ön plana çıkıyor. DC bu taraftaki başarılı gidişattan cesaret bulmuş olsa gerek ki bu taraftaki işlerini daha da çeşitlendiriyor. Görünen o ki DC için bir sonraki adım da anime dünyası olacak. Çünkü stüdyo, DC hayranlarını epey heyecanlandıran bir animeyi tanıttı.

Suicide Squad Isekai adını taşıyan bu anime film, tüm zamanların en başarılı animelerinden biri olan Attack on Titan’ın da arkasındaki stüdyo olan Wit Studio’dan geliyor. Wit Studio gibi önemli bir anime stüdyosunun imzasını taşımasıyla halihazırda merak uyandıran bir proje olan Isekai, yayınlanan ilk fragmanı ve görselleriyle DC hayranlarını daha da heyecanlandırdı. Görünen o ki alışık olduğumuzda çok daha tuhaf, çok daha yetişkin işi bir DC uyarlamasıyla karşı karşıyayız.

Suicide Squad Isekai 2

Suicide Squad Isekai’nin nasıl bir konu işleyeceği hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak Suicide Squad ekibinin olmazsa olmazı olan Harley Quinn yine hikayede kritik bir rol oynayacak gibi görünüyor. Aynı şekilde DC’nin sevilen kötüsü Joker da yayınlanan ilk tanıtım materyallerinde ön plana çıkan bir diğer karakter oluyor. Kötülerden oluşan bu intihar timinin anime tarafındaki ilk macerasında başka hangi karakterlerin yer alacağı şimdilik bilinmiyor.

Isekai için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak filmden ilk fragmanın yayınlanmış olması çıkışının çok da uzak olmadığını gösteriyor. Filmden yayınlanan kısa fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Threads’te şimdiden 95 milyon paylaşım yapıldı