Suicide Squad animesinin fragmanı yayınlandı

Suicide Squad animesi

Attack on Titan ekibinin hazırladığı Suicide Squad animesi, fragmanlarıyla DC hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Çizgi roman devi DC sinema tarafında bir türlü istediği başarıyı yakalayamıyor olsa da söz konusu diziler ve animasyon türündeki yapımlar olduğunda karşımıza farklı bir tablo çıkıyor. Peacemaker ve Harley Quinn gibi DC uyarlamaları oldukça başarılı işler olarak beğeni topluyor. DC de buradan hareketle bu türdeki işlerinin sayısını hızla arttırıyor. Bir yandan animasyon filmlerine yenilerini ekleyen stüdyo, öte yandan da oldukça ilgi çekici bir animeye imza attı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanıyla DC hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Suicide Squad animesi, yayınlanan yeni fragmanıyla da merak uyandırdı.

Suicide Squad Isekai adını taşıyan bu anime film, tüm zamanların en başarılı animelerinden biri olan Attack on Titan’ın arkasındaki stüdyo olan Wit Studio’nun imzasını taşıyor. Wit Studio gibi önemli bir anime stüdyosunun elinden çıkmasıyla dikkat çeken anime, şu ana kadar yayınlanan fragmanlarıyla da beklentileri yükseltti. Görünen o ki alışık olduğumuzdan çok daha tuhaf, çok daha yetişkin işi bir DC uyarlamasıyla karşı karşıyayız.

Suicide Squad Isekai 2

Suicide Squad Isekai’nin nasıl bir konu işleyeceği hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak Suicide Squad ekibinin olmazsa olmazı olan Harley Quinn yine hikayede kritik bir rol oynayacak gibi görünüyor. Tabii Harley Quinn denince Joker da olmazsa olmaz. DC’nin sevilen kötüsü Joker da animenin bir parçası olacak. Öte yandan yayınlanan yeni fragman Peacemaker, King Shark, Clayface, Deadshot gibi Suicide Squad ekibinin başlıca üyelerinin de bu animede yer alacağını gösteriyor.

Isekai için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak yayınlanan bu fragmanda da belirtildiği gibi anime, 2024 içinde izleyicilerle buluşacak.

OnePlus 12 performans testinde rekor kırdı