Joaquin Phoenix’li Joker filmi geliyor!

joker

Warner Bros. başrolünde Joaquin Phoenix’in yer aldığı Joker filmi için onay verdi. Filmin çekimlerine bu yıl içerisinde başlanılması planlanıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Warner Bros. Suicide Squad filminden sonra DC evrenindeki kötü karakterlere karşı özel bir sempati beslemeye başladı. Şu arada DC evrenindeki bazı kötü karakterler için solo filmler düşünüldüğünü biliyoruz. Üstelik bazı karakterler için farklı oyuncular üzerinden farklı filmler de düşünülüyor. Nitekim Joker de bunlardan biri.

Warner Bros. Jared Leto’nun başrolde olduğu bir Joker filmi haricinde, Joaquin Phoenix’in Joker rolüne bürüneceği farklı bir filme de onay verdi.

2 farklı Joker filmi geliyor

Joaquin Phoenix’in başrolünde yer alacağı filmde Joker’in nasıl acımasız bir suç dehasına dönüştüğü konu edinilecek. Bu film muhtemelen DC tarafından yaratılan sinematik evrenin dışarısında tutulacak.

Bilindiği üzere Jared Leto’nun can verdiği Joker karakteri, DC’nin yaratmaya çalıştığı sinematik evrende önemli bir rol üstleniyor. Muhtemelen yeni çıkacak olan The Batman filminde de Jared Leto önemli bir rol üstlenecektir.

Öte yandan Joaquin Phoenix’in başrolünde yer alacağı Joker filmi, 55 milyon dolar gibi oldukça mütevazi bir bütçeye sahip.

Warner Bros. filmin senaryosu için The Fighter ile ismini duyuran Scott Silver’la anlaşmış durumda.

Filmde Harley Quinn gibi önemli karakterlere de yer verilmesi bekleniyor. Tabi ki muhtemelen bu filmde Quinn rolünde Margot Robbie olmayacaktır. Çünkü Robbie DC sinematik evrenindeki Harley Quinn karakterine hayat veriyor.

YouTube Music yeni özellikler kazanıyor