Guardians of the Galaxy 2’den Yeni Fragman

image 2

İlk fragmanın ardından büyük bir ilgi uyandıran Guardians of the Galaxy Vol. 2, kısa bir bekleyişin ardından ikinci fragmanına kavuştu. Peki bu fragmanda bizleri neler bekliyor? Detayları haberimizde

Galaksinin Koruyucuları ya da gerçek adıyla Guardians of the Galaxy, ülkemizde ilk kez 1 Ağustos 2014 yılında vizyona girmişti. Marvel Studios tarafından geliştirilen film yine Marvel Comics’e bağlı kalarak senaryosu oluşturulmuştur. Marvel sinematik evrenini baz alan film beklendiği gibi dünya çapında büyük bir başarı elde etmiş, buna bağlı olarak toplam 733 milyon $ gibi bir hasılat elde etmeyi başarmıştı.

Konusuna baktığımızda asıl olarak her şey Peter’ın uzay gemisi tarafından kaçırılışı ile başlıyor. Filmin ana konusu olan küreyi kaçırmak için harekete geçen Peter küre için büyük fedakarlıklar yapar. Küredeki taşın üstün gücüne sahip olmak isteyen Ronan, Thanos gibi kötülerle savaşan Galaksinin Koruyucuları düzeni sağlamakla görevli bir ekip. Ekip Drax, Groot, Gamora, Roket Rakun gibi karakterlerden oluşurken kötü adamların başını Thanos çekiyor. İkinci filmin ilk fragmanına baktığımızda genel olarak kadronun aynı olacağına dair işaretler veren kısa bir fragmandı. Bugün paylaşılan fragmanı incelediğimizde destansı  uzay savaşlarına da tanık oluyoruz.

Baby Groot Yüzleri Güldürdü

Fragman ekibin destansı savaşlarının yanında Baby Groot ile güldürmeyi de başarıyor. Baby Groot’un seslendirmesi ve Rocket Raccoon ile ilişkisi bir hayli ilgi çekecek gibi gözüküyor. Fragmanda görüldüğü üzere Baby Groot’un ekibin işleyişine alışma çabaları filmin komik yönlerini oluşturacak. Ayrıca fragmanda Pom Klementieff’in canlandırdığı Mantisve telepatik güçleri ilk kez gözler önüne seriliyor.

The Walking Dead:A New Frontier’in Sistem İhtiyaçları!