Guardians of the Galaxy 2′nin İlk Fragmanı Ortaya Çıktı!

image 2

Son zamanlarda DC yapımı filmler piyasada gözükse de, Marvel filmlerinin yeri sektörde çok ayrı bir yer tutuyor. Yeni film duyurusu ise sevilen ekip Galaksinin Koruyucuları’ndan geliyor! Detayları haberimizde.

Galaksinin Koruyucuları ya da gerçek adıyla Guardians of the Galaxy, ülkemizde ilk kez 1 Ağustos 2014 yılında vizyona girmişti. Marvel Studios tarafından geliştirilen film yine Marvel Comics’e bağlı kalarak senaryosu oluşturulmuştu. Film beklendiği gibi dünya çapında büyük bir başarı elde etmiş, buna bağlı olarak toplam 733 milyon $ gibi bir hasılat elde etmeyi başarmıştır. Konusuna baktığımızda asıl olarak her şey Peter adlı  çocuğun uzay gemisi tarafından kaçırılışı ile başlar. Filmin ana konusu olan küreyi kaçırmak için harekete geçen Peter küre için kendini feda etmek zorunda kalır. Küredeki taşın üstün gücüne sahip olmak isteyen Ronan, Thanos gibi kötülerle savaşan Galaksinin Koruyucuları düzeni sağlamakla görevli bir ekip. Ekip Drax, Groot, Gamora, Roket Rakun gibi karakterlerden oluşurken kötü adamların başını Thanos çekiyor. Filmde Vin Diesel ve Amerikan Güreşçisi Dave Bautista gibi yıldız isimlerde bulunuyor.

İkinci Filmde de Kadro Aynı

Filmin kadrosunda her hangi bir değişikliğe gitmeyen Marvel Studios, yakaladığı ivmeyi devam ettirecek gibi gözüküyor. İkinci filmin 2017 yılının Nisan ayında çıkması beklenirken, filme ait ilk fragman yayımlandı. Bu fragmana aşağıdan ulaşabilir veya buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Marvel’ ın resmi Twitter sayfasında da filme ait harika bir görsel de yayımlandı.

Mount & Blade 2 Steam’ de Göründü!