GTA 6 Fragmanı Mr. Beast’in Rekorunu Kırdı

Kısa süre önce yayınlanan GTA 6 fragmanı, 24 saat içinde 80 milyondan fazla izlenmeye ulaşarak ünlü YouTuber Mr. Beast’in rekorunu kırdı.

Bu hafta oyun dünyası için son derece önemli bir gelişmeye sahne oldu. Yıllardır gündemden düşmeyen GTA 6’nın uzun zamandır heyecanla beklenen ilk fragmanı, nihayet bu hafta başında yayınlandı. Tüm dünyada oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği ilk fragman, tahmin edildiği gibi büyük ilgiyle karşılandı. Zaten yayınlandığı andan itibaren tüm YouTube’un GTA 6 fragmanı ile ilgili içeriklerle dolması da bunun göstergesi. Oyunseverlerin bu yoğun ilgisi, GTA 6’nın daha çıkmadan yeni bir rekora imza atmasını sağladı.

Yayınlandıktan sonraki ilk 24 saatte 85 milyon izlenmeye ulaşan GTA 6 fragmanı, böylece müzik videoları dışında ilk 24 saatte en çok izlenen video olarak yeni bir rekorun sahibi oldu. Bu rekor daha önce ünlü YouTuber Mr. Beast’in bir videosundaydı. Ancak GTA 6 fragmanı gördüğü yoğun ilgi sayesinde Mr. Beast videolarını bile geçmeyi başardı.

GTA 6 Fragmanı

Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl sızdırılan belgeler ve videolar sayesinde yeni GTA oyununda oyuncuların iki farklı karakteri kontrol edeceği ortaya çıkmıştı. Bu iki karakterin Bonnie ve Clyde tarzı suçlu bir çift olacağı, böylece ilk kez bir GTA oyununda kontrol edilebilir karakterlerden birinin kadın olacağı da belli olmuştu. Yayınlanan ilk fragmanla birlikte bu durum kesinleşmiş oldu. Öte yandan yayınlanan fragmanla birlikte yeni oyunun çıkış tarihi de belli oldu. GTA 6, 2025’te oyunseverlerle buluşacak. Fragmanda yer alan ufak ipuçlarına bakılırsa Rockstar Games oyunu 2025’in nisan ayında çıkarmayı planlıyor.

OnePlus 12 Resmen Tanıtıldı