GTA 6 için beklenen açıklama 17 Mayıs’ta gelebilir

GTA 6

GTA 6 sonunda yüzünü gösteriyor. Take Two, heyecanla beklenen yeni GTA oyununu 17 Mayıs’ta düzenleyeceği etkinlikte görücüye çıkarabilir.

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden Grand Theft Auto, ya da daha çok kullanılan adıyla GTA, uzun süredir heyecanla beklenen altıncı oyunuyla geri dönüyor. Uzun süredir gündemde olan Grand Theft Auto 6, kısa süre önce resmiyet kazanmıştı. Heyecanla beklenen yeni GTA oyunu üzerinde çalışmaya devam eden Rockstar Games stüdyosu, yeni oyunun yolda olduğunu resmen duyurmuş olsa da şu ana kadar oyuna dair paylaşımlarına oldukça kısıtlı tuttu. Ancak bu durum çok yakında değişebilir.

Rockstar Games stüdyosunu bünyesinde barındıran Take Two şirketi, 17 Mayıs’ta bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte yatırımcılarla bir araya gelecek olan şirket yönetimi, gelecek planlarını masaya yatıracak. Son günlerde oyun dünyasında kulislerde dolaşan söylentilere göre Take Two, GTA serisinin yeni oyununu bu etkinlikte resmen duyuracak ve oyundan ilk detayları da bu etkinlikte paylaşacak. Bu etkinlikte GTA 6’dan bir fragman ya da en azından ilk görsellerin paylaşılması da söz konusu olabilir.

gta 6

Merakla beklenen altıncı oyununun Bonnie and Clyde hikayesini andıran bir hikaye anlatacağı söyleniyor. Bildiğiniz gibi Bonnie and Clyde birlikte suç hayatına giren genç bir çiftin öyküsüne odaklanıyor. Birlikte suç işleyen bu ikilinin her ikisi de kontrol edilebilir karakterler olacak. Böylece Grand Theft Auto tarihinde ilk kez oyun severler bir kadın karakteri de kontrol ediyor olacak. Öte yandan GTA 6’daki bu kadın karakterin Latin Amerikalı bir karakter olacağı söyleniyor.

Elon Musk bir günde 13 milyar dolar kaybetti