Google Pixel Fold çıkış tarihi netleşiyor!

Katlanabilir Google telefonu

Çıkışı yılan hikayesine dönen Pixel Fold ile ilgili yeni haberler var. İddialara göre Google katlanabilir ekrana sahip ilk modelini bu yıl içerisinde çıkarmayı planlıyor. İşte tüm detaylar.

Google Pixel Fold çıkış tarihi netleşiyor! Katlanabilir ekranlı telefonlar henüz yeni bir teknoloji. Dolayısıyla bu teknolojinin daha da yaygınlaşması zaman alacaktır. Hali hazırda piyasa geneline baktığımızda, katlanabilir ekranlı telefon üreten marka sayısının bir eldeki parmak sayısını geçmediğini söyleyebiliriz.

pixel fold

Bilindiği üzere bu sektöre Samsung öncülük ediyor. Samsung haricinde Huawei, Motorola ve Xiaomi de bu sektörde somut ürünler sunmayı başarmış olan isimler. Önümüzdeki süreçte Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Realme’nin da bu sektöre gireceğini biliyoruz.

Google katlanabilir ekranlı telefonu

Google Pixel Fold çıkış tarihi netleşiyor!

Bu sektöre dahil olacak bir diğer isim ise Google. Bilindiği üzere Google hali hazırda Pixel serisiyle yoluna devam ediyor. Sızdırılan bilgilere göre Google 2023 yılında ilk katlanabilir ekranlı modelini satışa sunmayı planlıyor.

Katlanabilir Google telefonu

Elbette katlanabilir ekranlı Pixel modeli de diğer Google modelleri gibi Türkiye’ye gelmeyecektir. Çünkü Google akıllı telefon pazarında oldukça sınırlı bir kitleye hitap ediyor. Dürüst olmak gerekirse, gelse de Google modellerinin Türkiye’de iyi satış rakamlarına ulaşması sürpriz oldurdu. Çünkü Pixel cihazları emsali Android modellerine göre daha yüksek etiketlerle satışa çıkıyor. Tam olarak bu sebepten ötürü de Google’ın Pixel modelleriyle Türkiye pazarında tutunması biraz zor.

Gran Turismo filminden ilk görüntüler paylaşıldı