Gran Turismo filminden ilk görüntüler paylaşıldı

Gran Turismo filmi

Neill Blomkamp’ın yönettiği Gran Turismo filmi, CES 2023’te tanıtıldı. Merakla beklenen filmden ilk görüntüler yayınlandı.

Şu sıralar Las Vegas’ta düzenlenmekte olan CES 2023 fuarı, teknoloji dünyası için pek çok önemli tanıtıma ve duyuruya sahne oluyor. Önümüzdeki günlerde de olmaya devam edecek. CES 2023’ten gelen haberler daha çok teknoloji dünyası odaklı olsa da oyun ve eğlence dünyası da CES’in parçası olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Sony de fuarda yeni bir filmini görücüye çıkarmayı ihmal etmedi. Söz konusu bu film, geçtiğimiz yıl duyurulan Gran Turismo filmi oldu.

Oyun dünyasının en başarılı yarış serilerinden biri olan Gran Turismo’nun sinemaya uyarlanacağı geçtiğimiz yıl duyurulmuş, filmi Neill Blomkamp’ın yöneteceği açıklanmıştı. Bu duyurudan kısa süre sonra çekimlerine başlanan film, bu yıl sinema severler ile buluşacak.

11 Ağustos 2023’te vizyona girecek filmin tanıtım çalışmalarına CES 2023’te start veren Sony, filmin kamera arkasından bir video yayınlandı. Ayrıca filmden ilk görseller de paylaşıldı.

gran turismo 4

Yönetmen Neill Blomkamp, özellikle District 9 filmiyle tanınıyor. Mütevazı bir bütçeyle çektiği bu bilim kurgu filmiyle dikkat çelen Blomkamp, sonrasında çektiği Elysium ve Chappie gibi filmlerde aynı seviyeye yakalayamamıştı. Ancak yine de Gran Turismo filmi için ideal bir seçim gibi görünüyor. Çünkü hem kamera arkasında yetenekli olduğunu District 9’da göstermiş bir yönetmen hem de oyun serisinin büyük bir hayranı.

Gerçek bir hayat öyküsünü perdeye taşıyacak olan film, Gran Turismo oyunları oynayarak kendisini geliştiren ve zamanla gerçek yarışlara katılan bir gencin hikayesini anlatacak.

gran turismo 3 gran turismo 2

1899 izleyicilerine Netflix’ten kötü haber