Pixel 9 Pro Fold İlk Kez Kullanımda Görüldü

Pixel 9 Pro Fold

Google’ın yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Pixel 9 Pro Fold, ilk kez dışarıda kullanılırken yüzünü gösterdi.

Google, heyecanla beklenen yeni akıllı telefonlarını 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtacak. Bu etkinlikte görücüye çıkarılacak ürünlerden biri de şirketin yeni katlanabilir telefonu Pixel 9 Pro Fold ortaya çıkacak. İlk ortaya çıktığı dönemde Pixel Fold 2 adıyla anılan Pixel 9 Pro Fold için geri sayım sürerken, telefon yeni sızıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor. Google’ın yeni katlanabilir telefonu bu kez de dışarıda kullanılırken görüntülendi.

Söz konusu bu görüntünün Tayvan’da bir Starbucks’ta çekildiği söyleniyor. Görünüşe bakılırsa telefonun kendisi ya da bir prototipi daha şimdiden birilerinin eline geçmiş bile.

Pixel 9 Pro Fold 2

Pixel 9 Pro Fold’un 6.4 inçlik dış ekranı, öncülü olan Pixel Fold’a kıyasla çok daha büyük. Telefonun katlanabilir iç ekranı ise 7.9 inç. Hatta köşeleri de katarsak 8.1 inç. Telefon açıldığında boyutları 155.2 x 150.2 x 5.27 mm’ye ulaşıyor. Katlandığında ise boyutları 155.2 x 77.1 x 10.54 mm’ye düşüyor. Bu da telefonun Galaxy Fold6’dan bile ince olduğu anlamına geliyor.

Pixel 9 Pro Fold’un Tensor G4 yonga setinden güç alması bekleniyor. Gelen bilgilere göre telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek. Telefonun dikkat çekici özelliklerinden biri de Gemini AI’dan güç alan yapay zeka özellikleri olacak. Bunların ne gibi yenilikler sunacağını, telefon 13 Ağustos’ta resmi olarak tanıtıldığında detaylı olarak göreceğiz.

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek