Google Pixel 9 Serisinin Yeni Görselleri Sızdırıldı

Google Pixel 9

Google’ın şimdiden hazırlıklarına başladığı Google Pixel 9 serisindeki üç modeli de görme şansı yakaladığımız yeni görseller sızdırıldı.

Pixel 8 serisi telefonlarını ekim ayında kullanıcılarla buluşturan Google, o günden beri beklenen Pixel 8a’yı ise daha bu hafta piyasaya sürdü. Şirket Pixel 8 serisini daha yeni tamamlamış olsa da şimdiden Pixel 9 serisi üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Telefon için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte, ilk sızıntılar da gelmeye başladı. Hatırlarsanız birkaç hafta önce telefonun ilk görselleri sızdırılmıştı. Bugün onlara yeni görseller de eklendi. Ama bu kez görsellerde sadece Google Pixel 9’u değil, Pixel 9 Pro ve 9 Pro XL’ı da görme şansı yakalıyoruz.

Google Pixel 9

Goolge Pixel 9 serisinin sızdırılan görsellerinde dikkat çeken ilk detay yeni kamera tasarımı oluyor. Bildiğiniz gibi son dönemde çıkan Pixel modellerinde, arka kamera yuvası, arka panelin eni boyunca yayılıyordu. Burada ise kenarlara kadar uzanmayan, oval bir tasarım görüyoruz.

Gelen son bilgilere göre Pixel 9 serisinin standart modeli 6.24 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyor. Pro modelinde ekranın 6.34 inç, Pro XL modelinde ise 6.73 inç olacağı söyleniyor.

Google Pixel 9 3

Görüntülerde bu telefonları elinde tutan kişinin sızdırdığı bilgilere göre Pixel 9, 12 GB RAM’e sahip. Pro ve Pro XL modellerinde ise RAM kapasitesi 16 GB. En azından onun elindeki modellerde böyle. Bu kişi, dahili depolama alanı konusunda ise her üç telefonun da 128 GB depolama alanına sahip olduğunu söylüyor. Her üç telefon da Google’ın kendi Tensor G4 yonga setini kullanıyor.

Google Pixel 9 2

Assassin’s Creed Shadows’tan İlk Fragman Geldi