Google Pixel 9 Serisindeki Üç Model Yan Yana Görüldü

Google Pixel 8 Pro

Hazırlıklarına başlanan Google Pixel 9 serisinin sızdırılan yeni görseli, bu seride yer alacak üç modeli ilk kez yan yana görmemizi sağladı.

Pixel 8 serisi telefonlarını ekim ayında kullanıcılarla buluşturan Google, mayıs ayında da Pixel 8a’yı piyasaya sürdü. Böylece Pixel 8 serisini artık tamamlamış olan Amerikalı teknoloji devi, şimdi gözünü bir sonraki yılın modellerine dikmiş durumda. Daha önce gelen sızıntılar sayesinde hazırlıklarına şimdiden başlandığını öğrenme şansı yakaladığımız Pixel 9 serisi bu hafta önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu seride yer alacak üç modeli yan yana görme şansı yakaladığımız yeni bir görsel, internete sızdırıldı.

Google Pixel 9 serisinde üç farklı model bulunacak. Standart modelin yanı sıra Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz günlerde sızan bilgiler sayesinde isimlerini öğrenme şansı yakaladığımız bu üç model, oldukça benzer tasarımlara sahip. Ancak en alttaki görselde görebileceğiniz üzere ekran büyüklükleri ve özellikleri birbirinden epey farklı.

Google Pixel 9

Sızdırılan bu yeni görsellerle göre Google Pixel 9 serisinin standart modeli 6.24 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Pixel 9 Pro’nun ekran 6.34 inç, Pro XL modelinin ekranı ise 6.73 inç olacak. Her üç telefonun da farklı çözünürlüklere sahip olacağı görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Google Pixel 9 Pro XL’ın Tensor G4 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik ediyor. Hatırlarsanız daha önce sızdırılan bilgilerde de standart modelde 12 GB RAM olacağı, Pro ve Pro XL’da ise 16 GB RAM olacağı söyleniyordu. Geekbench’te yer alan bilgiler bu sızıntıyı doğruladı.

Google Pixel 9 1

Samsung da Yapay Zeka Telefonlarına Geçiş Yapıyor