Google Pixel 7a dayanıklılık testindan başarıyla geçti

jreee

Google’ın  yeni orta sınıf telefonu Google Pixel 7a dayanıklılık testinden geçirildi. Cihazın test sonuçlarının bir hayli ilginç olduğunu söyleyelim.

Google Pixel 7a dayanıklılık testi, YouTuber JerryRigEverything tarafından yapıldı. Öncelikle içerik sahibi bir jilet kullanarak Pixel 7a’nın ekranını çizerek test etti. Ekran Gorilla Glass 3 ile korunsa da 6. seviyede kolayca, 7. seviyede daha da fazla çizik üretiyor. Sıyırma testinde akıllı telefonun metal çerçevesi de kolayca çiziliyor. Metal ses düğmesi ve güç düğmeleri de çıkarılabilir. Telefon yangın testine tabi tutulduğunda aleve 25 saniye dayansa da kısa sürede toparlanıyor. 

Google Pixel 7a

Videonun en önemli özelliği Pixel 7a’nın viraj testindeki performansı. Telefon, her iki taraftan da bol miktarda baskı uyguladıktan sonra bile zemini koruyor ve bükülmeyi reddediyor. Daha da şaşırtıcı olanı, cihazın plastik bir gövdeye sahip olması ve Zack, bunun milyonlarca parçaya bölünebilen camdan daha iyi olduğunu söylüyor. 

Orta sınıf  segmentteki Google Pixel 7a, dayanıklılık testinde genel bütünlüğü tehdit edilen daha pahalı Pixel 7 Pro’dan daha iyi performans gösteriyor . Pixel 7a’nın bükülme testi sonucu, yakın zamanda test edilen ASUS ROG Phone 7 Ultimate’tan  bile daha iyi. Cihazın temel özelliklerine gelince, Pixel 7a, 6.1 inç 90Hz OLED ekrana ve 64MP + 13MP arka kameralara sahiptir. Cihaz, Tensor G2 SoC tarafından desteklenmektedir ve kablosuz şarj desteği ile 4.300 mAh pil ile destekleniyor.

iPhone 15 Pro Max, yenilenen bir arka kamera tasarımına sahip olacak