Pixel Fold tanıtım tarihi netleşti

Google Pixel Fold

Google’ın uzun süredir sızıntılara konu olan iki telefonu Pixel 7a ve Pixel Fold’un çıkış tarihi neredeyse kesinleşti.

Pixel Fold tanıtım tarihi netleşti. Teknoloji dünyasında en çok beklenen akıllı telefonlardan biri şu anda bir amiral gemisi veya yüksek kaliteli bir telefon değil. Daha uygun fiyatlı Pixel cihaz serisinin devamı olan Google Pixel 7a. Gelecek cihazla ilgili son birkaç aydır sızıntılar teknoloji alanında sağdan soldan çıkmaya başladı ve bu durum cihazın popülerliğini açıklıyor. Şimdi ise Mayıs ayında düzenleneceği tahmin edilen Google I/O Etkinliği’ne oldukça yaklaştık. Rapora göre, Google’ın Pixel Fold ile birlikte Pixel 7a’yı genel halka aynı günde tanıtması ve ön siparişlerin etkinlik gününde başlaması planlanıyor.

Google Pixel Fold

Pixel hayranları, 10 Mayıs 2023’ü takvimlerine işaretleyebilirler. Bu, Google’ın yıllık Geliştirici konferansı olan Google I/O sırasında en yeni cihazlarını duyuracağı gün olarak bekleniyor. Beklenen cihazlar listesi arasında Google Pixel Fold, Pixel 7a ve Pixel Tablet yer alıyor. Son sızıntılar sayesinde, Pixel 7a’nın etkinlikten hemen sonra ön sipariş veya satın alma için kullanıma sunulacağını biliyoruz.

Google Pixel Fold

Pixel Fold tanıtım tarihi netleşti

Raporlara göre, Pixel 7a daha fazla renk seçeneği sunabilir, bunlar arasında Karbon, Kar, Deniz ve Mercan gibi renkler yer alacak ve yalnızca Google Store’da bulunacak. Öte yandan, Pixel Fold’u elde etmek isteyenler biraz daha beklemek zorunda kalabilirler, çünkü telefonun hazır olması Haziran ayına kadar sürebilir. Ancak sızıntılar, aynı telefonun ön siparişlerinin 10 Mayıs’ta açılacağını belirtiyor.

Google Pixel Fold 3

Yaklaşan Pixel 7a, öncüsü Pixel 6a’dan önemli bir yükseltme olacağı söyleniyor. Telefon, yüksek kaliteli resimler ve videolar çekmek için ideal olacak şekilde 64MP Sony IMX787 ana kamera sensörü ve 12MP ultra geniş kamera sensörü içeren çift kamera kurulumuna sahip olacak ve 8GB RAM’e sahip olacak. Cihazın şık tasarımı, 6,1 inç OLED ekran, 90Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlükle birlikte arka tarafta imza niteliğinde Pixel metal visör gibi kamera modülü içerecek. Pixel 7a, Google’ın özel olarak tasarlanmış Tensor G2 yonga seti tarafından güçlendirilecek ve hızlı bir performans sunacak. Pixel Fold tanıtım tarihi netleşti.

Google Android mağazası için yoğun mesai harcıyor