iPhone 15 Pro Max, yenilenen bir arka kamera tasarımına sahip olacak

y65

Apple, bu yılın sonlarında yeni iPhone 15 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor . Bununla birlikte, piyasaya sürülmesinden önce, yakında çıkacak akıllı telefonlarla ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı.

Cupertino merkezli dev, görünüşe göre yaklaşmakta olan iPhone 15 Pro Max modellerinin arka tasarımında ufak değişiklikler yapmayı planlıyor . Haber, bilgileri Twitter’da paylaşan tipster @ Unknownz21’den geliyor. Sızıntıda, markanın arka taraftaki kamera modülünü yenilemeyi planladığı belirtildi. iPhone 15 Pro Max, aynı zamanda yeni bir periskop kamera merceği de içerecek olan kamera sensörleri için yeni bir düzene sahip olacak.

iPhone 15 Pro Max

Bu yeni sensör, yeni iPhone’lardaki büyütme özelliklerine katkıda bulunacak. Bununla birlikte, bunlar daha üst düzey Pro modellerine özel olacaktır. Bunun dışında, bu yeni sensörlerin 5x veya 6x’e kadar optik yakınlaştırma da sunacağı bildiriliyor. Arka kamera modülü düzenindeki değişikliklerin bu yeni sensöre uyum sağlamak için yapıldığı bildiriliyor. Öte yandan daha uygun fiyatlı iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın son nesil iPhone 14 Pro modellerinden 48 megapiksel kamera ile gelmesi bekleniyor .

Yeni düzen, arka kamera modülünde ultra geniş açılı lens ve telefoto kamera takas noktalarına sahip olacak. Farkında olmayanlar için flaş ile LiDAR sensörü arasındaki kamera, iPhone 15 Pro Max modelinde yeni periskop lense sahip olan kameradır. Modülde barındırılması gereken daha yeni donanım nedeniyle düzen değiştiriliyor.

Huawei MatePad Air fotoğrafları ve özellikleri ortaya çıktı