Google ne yapsa da gizleyemiyor!

123 3

Google Pixel 7a sızıntılar konusunda rekor kırmış olabilir. Telefonla ilgili o kadar çok sızıntı yaşandı ki, cihazın neredeyse tüm özelliklerini ve tasarımını öğrendik. Geekbench’te Pixel 7a listelendi ve bazı özellikler yeniden doğrulandı.

Google Pixel 7a, Geekbench tarafından “lynx” kod adıyla listelendi. Telefon tek çekirdekten 1380, çoklu çekirdek testinden ise 3071 puan almayı başarmış. Paylaşılan detaylara göre Pixel 7a’da 8 GB RAM ve Google Tensor G2 işlemcisinin olduğu görülüyor. Telefonda Android 13 işletim sistemi yüklü. Ek bilgi olarak şunu da belirtelim, daha önceki sızıntılara göre telefonda Tensor G2 işlemcisiyle birlikte Titan M2 güvenlik çipinin olduğu vurgulanmıştı.

Google Pixel 7a

Pixel 7a’nın 6.1 inç’lik FHD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip OLED ekranla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonda 64 MP’lik ana sensörle birlikte 13 MP’lik ultra geniş sensörden oluşan çift ana kamera kamera olacak. Ön tarafta ise 13 MP’lik selfie kamera yer alacak. Bunlarla birlikte Pixel 7a’da, 18W kablolu ve kablosuz şarj desteği olacak. Kablosuz şarjın Pixel A serisinde bir ilk olduğunu da belirtelim. Google Pixel 7a’nın 499 dolar fiyatla satışa sunulacağı söyleniyor.

Google Pixel 7a

Google’ın asıl bombası ise Pixel Fold olacak. İddia edilene göre Google Pixel Fold, 27 Haziran’da piyasaya sürülecek. Telefonun fiyatı ise 1799 dolar olacak. İsimsiz sanayi kaynaklarına dayandırılan eski bir raporda telefonun fiyatının neredeyse 1600 dolar olacağı iddia edilmişti. Söylentilerdeki eski ve yeni fiyat arasında 200 dolar fark var. Hangi fiyatın doğru olacağını ise tanıtımda öğrenebileceğiz.

Google Pixel 7a ve Pixel Fold’un, 10 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Google I/O Konferansında tanıtılması bekleniyor.

Yeni Oppo Watch için geri sayım başladı