Google Pixel 7 kamera özellikleri sızdırıldı

piksel 6

Google’un Pixel 7 üzerinde çalıştığı bilinen bir durum. Bugüne kadar yeni telefonun bilgilerini saklamayı başaran Google’ın çabaları sonuçsuz kaldı ve yeni cihazların kamera bilgileri sızdırıldı.

Google Pixel 7 kamera özellikleri sızdırıldı. Teknoloji devi Google, yeni akıllı telefonlarının özelliklerinin sızdırılmaması konusunda bir hayli kararlı. Özellikle de kamera detaylarının ortaya çıkmaması için telefonların kaynak kodlarını oldukça iyi gizleyen Amerikalı şirketinin bu planı daha fazla işlemedi ve bir geliştirici Pixel 7 serisinin kamera özelliklerini ifşa etti.

Google Pixel 7 prototipi eBay'de göründü

Buna göre hem Pixel 7’de hem de Pixel 7 Pro’da tıpkı Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’da gördüğümüz gibi Samsung GN1 ana sensörü mevcut. Bunu ultra geniş açılı bir kamera olan Sony IMX381 sensörü destekleyecek. Bu telefonlarda bulunacak ön kamera ise yine Samsung’un 11MP’lik çift pikselli 3J1 modeli olacak. Ancak göze çarpan yenilikler de yok değil. Örneğin Pixel 7 Pro’da yeni bir telefoto sensörü keşfedildi ancak bu özellik şu an için normal Pixel 7 modelinde yok gibi görünüyor.

Google Pixel 7

Google Pixel 7 kamera özellikleri sızdırıldı

Pixel Tablet modeline baktığımız zamansa, bu cihazın ön ve arka yüzeyinde birer kameranın bulunacağı anlaşılıyor. Ancak bu kameraların boyutları hakkında şu an için herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Google Pixel 6 Pro

Her ne kadar kamera detayları sızdırılmış olsa da, Google halen telefonların diğer donanımsal özelliklerini koruma konusundaki başarısını sürdürüyor. Google Pixel 7 serisinin yıl bitmeden resmen tanıtılması bekleniyor.

Samsung, tanıtacağı katlanabilirler telefonları için trailer yayınladı