Google Pixel 3 XL işte böyle görünecek!

google pixel 3

Google’ın önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Google Pixel 3 XL, kanlı canlı sızdırıldı! İşte telefonun sızdırılan son fotoğrafları!

Akıllı telefon sektöründeki etkin isimlerden biri olan Google, şu aralar yeni amiral gemisi modelleri üzerinde çalışıyor. Eğer büyük bir aksilik olmazsa, Pixel serisinin yeni modelleri Pixel 3 ve Pixel 3 XL önümüzdeki dönemde satışa sunulmuş olacak. Bu iki modelden Google Pixel 3 XL’in çentikli bir tasarıma sahip olacağı sızdırılan son fotoğraflarla da kesinleşmiş oldu.

Google Pixel 3 XL, tek kamera ile geliyor!

Google Pixel 3XL hakkında uzun süredir pek çok sızıntı ve raporla karşılaştık. Bu raporların genelinde telefonun çentikli bir tasarım çizgisine sahip olacağı zaten açık bir şekilde belirtiliyordu. Nitekim geçtiğimiz gün sızdırılan Google Pixel 3 XL fotoğraflarında da çentikli tasarım net bir şekilde görünüyor. Fotoğraflarda görünen bir diğer detay ise Pixel 3 XL’in tek bir ana kamera ile gelecek olması.

Daha önce çeşitli mecralarda Pixel 3’ün tek kamera, Pixel 3 XL’in ise çift ana kamera ile geleceği iddia edilmişti. Fakat görünen o ki Google yeni nesildeki iki amiral gemisi modelinde de tercih hakkını tek ana kameradan yana kullanmış durumda.

Açık konuşmak gerekirse, bazı üreticiler orta segment modellerinde bile 3 ana kameraya yer vermeyi düşünürken, Google’un amiral gemisi modelinin Plus segmentini tek ana kamera ile donatması pek de akıllıca olmamış. (Diğer görseller için sayfayı değiştiriniz)

Ekran Resmi 2018 07 30 14.02.57

Galaxy S10 ekran altı parmak izi okuyucusu nasıl çalışacak?