Google Pixel 4 ile gece çekilmiş fotoğraflar

google pixel 4 3

#İŞBİRLİĞİ

Google’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni amiral gemisi modeli ile gece çekilen fotoğraflar ortaya çıktı. İşte Google Pixel 4 gece çekim performansı!

Teknoloji ve yazılım dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Google, yeni amiral gemisi modellerini geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel bir etkinlikte tanıtmıştı. Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik özellikleri ve tasarımı ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Google’ın yeni Pixel modellerinin en çok merak edilen özelliği ise kamera performansıydı.

Şimdiye kadar tek ana kamera konusunda direnen Google, sonunda bu inadından vazgeçerek kamera sayısını arttırmıştı. Dolayısıyla artan kamera ile nasıl bir performansın ortaya çıkacağı da merak konusu olmuştu.

Düzenlenen Google Pixel etkinliği akabinde, yeni Pixel modelleriyle çekilen fotoğraflarda ortaya çıkmaya başladı.

Pixel 4’ün tüm özellikleri için tıklayın

12.2 MP, f/1.7, 28mm (wide), 1/2.55″, 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS, 16 MP, f/2.4, 45mm (telephoto), 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom özelliklerinde çift ana kamerayla karşımıza çıkan Pixel 4, özellikle gece çekim performansıyla takdir topladı.

Dilerseniz yeni Pixel modeli ile çekilen fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz. (Diğer fotoğrafları görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

google pixel 4