Google Pixel 6a ön satışı hediyesiyle geldi

Google Pixel 7

Google tarafından ön siparişleri alınmaya başlanan yeni akıllı telefon modeli Google Pixel 6a’da ön satışa özel güzel bir fırsat sunuluyor.

Google Pixel 6a ön satışı hediyesiyle geldi. Google, yeni akıllı telefon modeli Pixel 6a’yı Mayıs ayında düzenlediği I/O Geliştirici Konferansı’nda resmen tanıtmıştı. Akıllı telefon tutkunlarının Mayıs ayından bu yana bekledikleri güzel haber ise nihayet geldi. Google tarafından yapılan açıklamaya göre Google Pixel 6a ön siparişe açıldı.

pixel 6a 4

Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Birleşik Krallıklar, İrlanda, Tayvan, Singapur ve Japonya’da ön siparişleri toplanmaya başlanan Google Pixel 6a, aynı zamanda çok dikkat çekici bir de kampanya sunuluyor. Buna göre ilk bir hafta içerisinde bir adet Google Pixel 6a siparişi veren akıllı telefon kullanıcıları, A-Series Pixel Buds’u da ücretsiz olarak almaya hak kazanacaklar.

Google Pixel Watch prototip örneği bir restoranda bulundu!

Google Pixel 6a ön satışı hediyesiyle geldi

6,1 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde ekranla gelecek olan telefon gücünü ise Google’ın meşhur işlemcisi Google Tensor (5nm) yonga setinden alacak. Arka kısmında 12,2MP + 12MP’lik ikili bir kamera kurgusu bulunan telefonun selfie kamerası ise 8MP’lik tek bir lensten oluşuyor.

pixel 6a 3

Yalnızca 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçeneğiyle satışa sunulacak olan telefonun batarya kapasitesi ise 4410mAh. 18W hızlı şarj desteği sunan telefonun Avrupa satış fiyatı ise 459 euro olarak belirlendi. Ne yazık ki şu an için bu Pixel modelinin de ülkemizde satışa sunulacağına dair herhangi bir açıklama bulunmuyor.

FBI sahte kripto para uygulamalarına karşı uyardı