Google Pixel satış rakamları nasıl olacak?

google pixel serisi 1

Google Pixel modellerinin satışına henüz başlanmadı. Ancak tahminler ortaya çıktı. Google Pixel satış rakamları ile ilgili ilk tahminler sizlerle.

İnternet devi Google, geçtiğimiz akşam düzenlediği etkinlikte yeni ürün ve hizmetlerini duyurdu. Dev markanın yeni akıllı telefon serisi Pixel de etkinliğin konularından bir tanesiydi. Hatta belki en önemlisiydi.

Nexus serisinin üzerini çizen Google, artık bu seriye son verdiğini duyurdu. Ardından Nexus modelleri satıştan kaldırıldı. “Google’ın telefonu” olarak tanımlayabileceğimiz tek cihaz artık sadece Google Pixel serisi.

Şimdiden ön sipariş sürecinde olan Google Pixel modelleri, önümüzdeki haftalarda kullanıcılarla buluşacak. Peki Google Pixel kaç satacak? Digitimes’ın haberine göre tahminler sizlerle.

Google Pixel satış rakamları ile ilgili olarak ilk tahminleri yayınlayan Digitimes ilgi çekici veriler paylaştı. Eğer tahminlerde bir sapma olmazsa, Google, 2016 yılının sonuna kadar en fazla 4 milyon adet Google Pixel modeli satacak. Rakam, Google Pixel ve Google Pixel XL modelleri için veriliyor.

İlk etapta sadece 7 ülkede satışa çıkacak olan Google Pixel modellerinin ülkemizde satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Google, Pixel serisi ile akıllı telefon satışlarının önem sırasını bir seviye daha artırmış gibi görünüyor. Dolayısıyla daha çok cihazın satılması için, modellerin sadece 7 ülke ile sınırlı kalmaması gerekiyor.

Söz konusu 4 milyonluk satış rakamı tahmini ise Apple ve Samsung gibi dev rakiplerin yanında oldukça az kalıyor. Samsung Galaxy S serisine ait modeller yılda ortalama 40 milyondan fazla satıyor. Apple ise bir süredir yılda 100 milyon satış rakamını aşıyor.

Tarzına düşkün olanlara kaplama telefon kılıfları!