Google Pixel 4a beklenenden geç gelebilir!

Google Pixel 4a

Akıllı telefon kullanıcılarının dört gözle beklediği Google Pixel 4a hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. Bazılarına göre bu akıllı telefon modeli beklenenden geç çıkacak.

Koronavirüs salgını neredeyse her alanda çok büyük bir etki yarattı. Hem akıllı telefon çıkış tarihleri hem de oyun konsolları bütün bunlardan etkilendi. Normal şartlarda daha erken tarihlerde çıkması beklenen PlayStation 5 bile bu yılın sonlarına kadar ertelendi. Bu durum kullanıcıların canını çok sıkıyor. Vodafone tarafından gelen bir iddia ise durumu daha kötü hale getirdi.

Google Pixel yeni modeli

Google tarafından çıkarılacak bu akıllı telefon modelinde bazı iddialar ortaya atıldı. Almanya’da tanıtılması düşünülen Google firmasının yeni akıllı telefonu 22 Mayıs’ta kullanıcılarla buluşacaktı. Ancak o tarihe yetişeceği kesin olmadığı için yeni bir tarih önerildi.

Gelen son bilgilere göre bu cihazın 5 Haziran tarihinde satışa sunulması bekleniyor. Özellikle de Google, bu akıllı telefon modellerinin çok daha erken tarihlerde kullanıcılarla buluşmasını istiyordu. Android 11: The Beta Launch Show’dan 2 gün sonra olması yeni Pixel cihazının tanıtımı yapılacak. Bu durum Google firmasının yeni akıllı telefonlarında Android 11 kullanma ihtimalini ortaya koydu.

Google Pixel 4a

Firma şu anda birçok akıllı telefona Android 10 seçenekleri sundu. Android 11 için henüz erken olduğu düşünülse bile, yine de şirket kendi akıllı telefonlarında bir ayrıcalık yapabilir. Vodafone tarafından ortaya atılan iddialarla ilgili Türkiye’ye ait hiçbir şey yoktu. Bu nedenle Türkiye konusunda pek bir detay bilinmiyor. Peki siz bu akıllı telefon modeli ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.