Google Pixel 6 yeni bir güncelleme aldı

g6 1

Daha önce Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro cihazları için ortaya çıkan hatalar kullanıcıların canını oldukça sıkmıştı. Hata, kullanıcıların Magic Eraser özelliğini kullanmasını imkansız hale getiriyordu. Bu sorun için Google yeni bir güncelleme yayınladı.

Son zamanlarda kullanıcılar, Google Pixel 6 için sihirli silgi(Magic Eraser) işlevini kullanmaya çalıştıklarında Google Fotoğraflar Uygulamasının çökmesi ile karşı karşıya kalıyordu. Sorun, Fotoğraflar Uygulamasında yapılan son güncellemeden kaynaklanıyor gibi görünüyordu. Google şikayetlere hızlı tepki verdi ve sorunu gidermek için yeni bir güncelleme yayınladı.

Reddit’teki Resmi Google Hesabındaki bir gönderide şirket, “Sabrınız ve hata raporlarınız için teşekkür ederiz. Bugünden itibaren bir düzeltmeyi kullanıma sunuyoruz, bu nedenle lütfen Play Store’da Google Fotoğraflar’ın en son sürümüne (5.76.0.426251772 veya üstü) güncelleyin.”

Google Pixel cihazları

Bilmeyenler için Magic Eraser, Google’ın yeni Tensor işlemcisinin makine öğrenimi özelliklerini kullanan ve kullanıcıların fotoğraflarından istenmeyen nesneleri veya kişileri kaldırmasını sağlayan Pixel 6 cihazlarındaki temel özelliklerden biri diyebiliriz.

Bu nedenle, uygulamayı güncellemek, bu hatadan rahatsız olan cihazlarda sorunu çözecektir. Pixel 6 serisi kullanıcılarının piyasaya sürülmesinden bu yana karşılaştığı çok sayıda hata, şirketin yeni bir güncelleme yayınlamadan önce kontrolü ve optimize etmeyi yeterince önemsemediğini gösteriyor. Bununla birlikte bu düzeltme, yeni Tensor SoC donanımlı cihazlardaki tüm hataların arama devi tarafından ihmal edilmesinden kaynaklanmadığına dair bir güvence olarak geliyor.

Google’ın CEO’su Sundar Pichai, Pixel 6 serisinin “tüm zamanların üç aylık satış rekoru” kırdığını duyurmuş, çeşitli hatalar ve sorunlarla ilgili tüm haberlere rağmen, Pixel 6 serisi hala en popüler Pixel cihazı gibi görünüyor.

Apple Car için açılır tavan teknolojisili yeni patent ortaya çıktı