Google Pixel 3 ve 3 XL için önemli güncelleme

Google Pixel 3 Lite in Black and Pixel 3 Lite XL in White 2

Eğer bir Google Pixel 3 ya Pixel 3 XL kullanıcısıysanız ve çektiğiniz videolardaki ses kalitesinden memnun değilseniz, size iyi bir haberimiz var. Google, bu sorunu da ortadan kaldıran yeni bir güncelleme yayınladı.

Google Pixel 3 ve 3 XL için önemli güncelleme

Google, Pixel cihazları için yeni bir güncelleme yayınladı. Böylece Pixel cihazlara ocak ayı güvenlik güncellemesiyle birlikte pek çok düzenleme geliyor. Bu düzenlemeler arasında en önemlisi ise, Pixel 3 ve Pixel 3 XL’ın video çekim esnasındaki kötü ses kayıt kalitesinin ortadan kaldırılması. Zira bu konuda pek çok kullanıcının şikayeti bulunuyordu.

Google Pixel 3 ve 3 XL için önemli güncelleme

Bir düşünün, Pixel 3 ve Pixel 3 XL, en iyi kameralı Android telefonlardan. Çok iyi kalitede fotoğraflar çekebiliyor, ancak video esnasında ses kayıt kalitesi can sıkıcıydı. Yeni güncellemeyle birlikte bu da ortadan kalkmış oldu.

Yaklaşık 60MB boyutundaki güncellemenin birkaç gün içinde tüm kullanıcılar için indirilmeye sunulması bekleniyor. Şimdiden güncellemeye kavuşan kullanıcılar ise, video kayıt esnasındaki ses kalitesinin fark edilir düzeyde iyileştirildiğini belirtiyor.

Apple, iPhone üretimini azaltıyor