İşte Google Pixel 4 ile gece çekilmiş fotoğraflar!

pixel 4

Google’ın önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Pixel 4 için bir sızıntı daha gerçekleşti. İşte Google Pixel 4 ile gece çekilmiş olan fotoğraflar.

Teknoloji ve yazılım sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Google, önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. 3D yüz tanıma özelliğine de sahip olması beklenen modeller özellikle kamera performansıyla ön plana çıkacak. En azından kullanıcıların beklentisi bu yönde.

Son günlerde Pixel 4 ve Pixel 4 XL ile ilgili pek çok sızıntı gerçekleşti. Bu sızıntıların geneli telefonun tasarımı ve teknik özelliklerine yönelikti. Geçtiğimiz gün ise Google Pixel 4’ün kamera performansını gözler önüne seren bir sızıntı oldu.

Böylece Google Pixel 4 ve 4 XL’in gece fotoğraf çekim performansını da gözlemleme fırsatı bulduk. Dilerseniz bahse konu fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

pixel 4 xl

google pixel 4

Açık konuşmak gerekirse, her iki kare de gayet muazzam duruyor. Görünen o ki Google Pixel 4 ve 4 XL gece fotoğraf çekimi konusunda ciddi anlamda yetenekli cihazlar. Tabi ki yine de telefonların çıkıp test edilmesini beklemek, yorum yapma açısından daha doğru olacaktır.

Pixel 4 fiyatı ortaya çıktı! Detaylar için tıklayın!