Apple Mart etkinliği tarihi belli oldu

a21

Her yıl olduğu gibi Apple bu yıl da Mart etkinliğini gerçekleştirecek, Ancak lansman tarihi henüz açıklanmadı. Gelen son bilgilere göre Apple, etkinliği 8 Mart’ta gerçekleştirebilir. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çevrimiçi bir etkinlik olması bekleniyor.

Etkinlikte yeni ürünler ile beraber alınan birçok yeni kararın açıklanması bekleniyor. Öncelikle iOS 15.4 yazılımının halka açık olarak yayınlanmasının yanı sıra yeni donanımları da görmemiz bekleniyor. Şu anda iOS 15.4 beta aşamasında ve Evrensel Kontrol gibi bazı ilginç özellikler getiriyor. Farkında değilseniz, bu güncelleme ayrıca iPhone’ların maske takılıyken bile kilidini açmasına izin veriyor.

Apple

Donanımdan bahsedecek olursak, merakla beklenen iPhone SE’nin Mart etkinliğine gelmesi bekleniyor. Daha önceki raporlara göre iPhone SE 2022 , eski iPhone 8 tasarımını koruyacak. Ancak dahili donanıma, yeni kameralara ve en önemlisi 5G bağlantısına sahip olacak.

Yeni iPhone SE’nin 4.7 inç Retina HD LCD ekran ve geleneksel ana sayfa düğmesi ile gelmesi bekleniyor. 3GB RAM ve Apple A15 Bionic yonga seti ile gelecek.

Etkinlikte iPhone dışında yeni bir iPad Air de görebiliriz. Yeni iPad, aynı A15 Bionic yonga seti ile gelebilir ve 5G bağlantısını destekleyebilir. 10.9 inç ekrana sahip olduğu bildiriliyor. Etkinlikte Mac Mini’nin de yenilenmesi bekleniyor. Ayrıca her Mart ayındaki lansman gibi bu etkinlikte de daha önce hiç sızıntısı olmayan yeni bir cihazın da tanıtılması bekleniyor. 

Apple Car için açılır tavan teknolojisili yeni patent ortaya çıktı