Google Pixel modelleri için yeni güncelleme çıktı!

Google Pixel

Google Pixel modelleri için bugün beklenen güncelleme yayınlandı. Peki, bu güncelleme ile hangi yeni özellikler ekleniyor? İşte detaylar.

Google, bildiğiniz gibi her ay düzenli olarak Pixel modelleri için güvenlik güncellemesi yayınlıyor. Google bugün ise Pixel 2, Pixel 3, Pixel 3a ve Pixel 4 ailesi için yeni bir güncelleme yayınladı. Kasım ayı Android güvenlik iyileştirmelerini barındıran bu güncelleme ile sistem performasında iyileştirme yapılmanın yanı sıra yeni kararlılıkta da iyileştirmeler yapılıyor.

Güncelleme ile Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinde Google Assistant‘ın performansı artırılıyor. Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerine ise Xbox One kontrolcüsünü bağlama özelliği ekleniyor.

Exynos yonga seti için radikal karar!

Pixel 3 modellerinde yaşanan hoparlör sorunu hem çözülüyor hem de ses kalitesinde iyileştirmeler yapılıyor. Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerinde ise Smooth Display özelliği iyileştiriliyor ve kamera kalitesinde artış sağlanıyor.

Google Pixel

OTA üzerinden sunulan bu güncellemeyi eğer Pixel modellerinden birine sahipseniz mutlaka yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Güvenliğiniz için farklı Android telefon kullansanız bile güvenlik güncellemesi geldiğinde de güncellemeyi yüklemeyi ihmal etmeyin.